Javni poziv za ucešce na javnom tenderu radi prodaje sledece imovine Preduzeca, sa pratecom opremom i pravima na objektima, koja se nalazi na Kopaoniku: Hotel Grand, Hotel "Suncani vrhovi" , Stambene jedinice na Kopaoniku , Restoran "Zvrk"

31. јул. 2008.
"International CG" DP Beograd u restrukturiranju (u daljem tekstu "Preduzece"), Rešenja Agencije za privatizaciju o prihvatanju Programa restrukturiranja, kao i Odluke o usvajanju Izmena Programa restrukturiranja donete od strane Skupštine Kompanije "International CG" DP Beograd u restrukturiranju i Rešenja Agencije za privatizaciju o prihvatanju Izmena Programa restrukturiranja, u skladu sa cl. 28. Zakona o privatizaciji ("Službeni glasnik RS" br. 38/2001, 18/2003, 45/2005 i 123/2007) i cl. 9. Zakona o Agenciji za privatizaciju ("Službeni glasnik RS" br. 38/2001i 135/04), Agencija za privatizaciju (u daljem tekstu "Agencija"), zajedno sa Preduzecem, objavljuje:

JAVNI POZIV
za ucešce na javnom tenderu radi prodaje sledece imovine Preduzeca, sa pratecom opremom i pravima na objektima, koja se nalazi na Kopaoniku:


Hotel Grand
Hotel Grand je ukupne površine od 18.237 m² sa pravom korišcenja dela parcele 4/20 KO Kopaonik (u toku je postupak preparcelacije) uz objekat i ima namenu hotelskog objekta.

Hotel "Suncani vrhovi"
Hotel "Suncani vrhovi" ("Apartmani Konaci") se sastoji od 6 medusobno povezanih polukružnih paviljona ukupne površine od 29.635 m² sa pravom korišcenja dela parcele 4/20 KO Kopaonik (u toku je postupak preparcelacije) uz objekat i ima namenu hotelskog objekta;

Stambene jedinice na Kopaoniku
102 stambene jedinice ukupne površine 2.743 m²;

Restoran "Zvrk"

u videnom stanju

Šifra tendera: KOP 25/08
Преузмите
ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЦГ
Стечај

КОМПАНИЈА ИНТЕРНАТИОНАЛ ЦГ ЗА МЕЂУНАРОДНУ И УНУТРАШЊУ ТРГОВИНУ, ХОТЕЛИЈЕРСТВО, УГОСТИТЕЉСТВО И ВАЗДУШНИ САОБРАЋАЈ ДП, БЕОГРАД (ГРАД) - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Београд

Делатност:

Консултантске активности у вези с пословањем и осталим управљањем

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива