«JELOVA GORA » AD, u stečaju objavljuje poziv za dostavljanje ponuda za vršenje usluga procene likvidacione vrednosti imovine i procene stečajnog dužnika kao pravnog lica

11. дец. 2012.

Na osnovu člana 27 stav 5 i člana 135 stav 2 Zakona o stečaju („Službeni glasnik RS“ br.104/2009), kao i poglavlja III i VIII Nacionalnog standarda o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika - Nacionalni standard broj 5, Agencija za privatizaciju - Centar za stečaj, kao stečajni upravnik stečajnog dužnika:  

«JELOVA GORA » ADu stečaju iz Užica, ul.Nikole Pašića 38b/2
OBJAVLjUJE   POZIV ZA DOSTAVLjANjE PONUDA
za
Vršenje usluga procene likvidacione vrednosti imovine i procene stečajnog
dužnika kao pravnog lica
 
Za potrebe utvrđivanja procenjene vrednosti u postupku prodaje procenitelj će koristiti sledeće metode:
·         procenu vrednosti imovine likvidacionom metodom
·         procenu vrednosti pravnog lica prema metodama koje su u skladu sa Međunarodnim računovodstveni standardima, kojima se obezbeđuje najveća vrednost za poverioce.
 
Procenitelj će takođe :
·         izvršiti procenu celishodnosti prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica u odnosu na prodaju imovine stečajnog dužnika pojedinačno,
·         utvrditi učešće vrednosti procenjene imovine na kojoj je konstituisano razlučno pravo, u odnosu na procenu vrednosti pravnog lica (izraženo u procentima).
 
Odabir najboljeg ponuđača će izvršiti odbor poverilaca u rokovima propisanim Nacionalnim standardom o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika. U slučaju da odbor poverilaca ne donese odluku u propisanom roku, izbor ponuđača će izvršiti stečajni upravnik.
 
Zainteresovani ponuđači, odnosno njihovi ovlašćeni predstavnici, mogu dobiti detaljnije informacije za izradu ponude, kao i integralni tekst poziva sa svim predviđenim uslovima kod poverenika stečajnog upravnika Ljubiše V. Đokića , uz najavu na tel. 063/247-228, svakog radnog dana od 10.00 do 14.00 časova, ili putem e-mail adrese ljubisa.djokic@gmail.com
 
Ponude za vršenje usluga procene mogu se predati najkasnije 21.12.2012. godine do 15.00 časova, na adresu: Ljubiša V. Đokić  - poverenik stečajnog upravnika, ul. Nikole Pašića 38b/2, 31000Užice.
АД ЈЕЛОВА ГОРА/ МИНЕРАЛИ ГОРСКИ УЖИЦЕ - У СТЕЧАЈУ
Стечај

АД за производњу и промет ЈЕЛОВА ГОРА/ МИНЕРАЛИ ГОРСКИ УЖИЦЕ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Ужице

Делатност:

Резање и обрада дрвета

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива