„Sloboda" Metaloprerađivačko preduzeće „METALAC" a.d. i „ZORKA-ZAŠTITA BILjA" , u stečaju objavljuju ispravku oglasa o prodaji imovine stečajnih dužnika

22. окт. 2012.
Agencija za privatizaciju kao stečajni upravnik stečajnih dužnika - „Sloboda“ Metaloprerađivačko preduzeće „METALAC“ a.d. u stečaju, Ivanjica, Ul. Sađavac bb, i Akcionarsko društvo za proizvodnju sredstava za zaštitu bilja „ZORKA-ZAŠTITA BILjA“ u stečaju, Šabac, Ul. Hajduk Veljkova br. 1, objavljuje:
 
 
ISPRAVKU
OGLASA O PRODAJI IMOVINE STEČAJNIH DUŽNIKA
 
 
 
U oglasu o prodaji imovine stečajnog dužnika „Sloboda“ Metaloprerađivačko preduzeće „METALAC“a.d. u stečaju, Ivanjica, Ul. Sađavac bb, koji je dana 4.10.2012. godine objavljen u dnevnim listovima „Politika“ i „Pres“, vrši se ispravka tako što se umesto dana 12.11.2012. godine, određuje dan 13.11.2012. godine, kao dan kada ističe rok za dostavljanje pisanih ponuda za kupovinu imovine i kao dan kada će se održati javno otvaranje ponuda. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 13.11.2012. godine do 12:00 časova, a javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 12:15časova. Ostali uslovi iz oglasa, a posebno poslednji dan roka za preuzimanje profakture radi otkupa prodajne dokumentacije, poslednji dan roka za uplatu depozita odnosno polaganje bankarske garancije radi učešća u prodaji, poslednji dan roka za dostavu dokumentacije povereniku stečajnog upravnika, kao i rok važenja bankarske garancije, ostaju nepromenjeni.
 
U oglasu o prodaji imovine stečajnog dužnika Akcionarsko društvo za proizvodnju sredstava za zaštitu bilja „ZORKA-ZAŠTITA BILjA“ u stečaju, Šabac, Ul. Hajduk Veljkova br. 1, koji je dana 18.10.2012. godine objavljen u dnevnom listu „Politika“, vrši se ispravka tako što se umesto dana 12.11.2012. godine, određuje dan 13.11.2012. godine, kao dan kada ističe rok za dostavljanje ponuda za kupovinu imovine i kao dan kada će se održati prodaja. Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 13.11.2012. godine do 13:00 časova, a prodaja će se održati se istog dana u 13:15časova. Ostali uslovi iz oglasa, a posebno poslednji dan roka za preuzimanje profakture radi otkupa prodajne dokumentacije, poslednji dan roka za uplatu novčanog iznosa na ime učešća u prodaji odnosno polaganje bankarske garancije, poslednji dan roka za dostavu dokumentacije povereniku stečajnog upravnika, kao i rok važenja bankarske garancije, ostaju nepromenjeni.
 
 
Ispravka navedenih oglasa o prodaji vrši se zbog toga što je dan 12.11.2012. godine, koji bio planiran kao dan prodaje, neradan dan, saglasno čl. 1a i 3a Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji („Službeni glasnik RS“, br. 43/2001, 101/2007 i 92/2011).
 
ЗОРКА-ЗАШТИТА БИЉА - У СТЕЧАЈУ
Стечај

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДЊУ СРЕДСТАВА ЗА ЗАШТИТУ БИЉА ЗОРКА-ЗАШТИТА БИЉА ШАБАЦ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Шабац

Делатност:

Производња пестицида и хемикалија за пољопривреду

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива