AD „TINA" , u stečaju objavljuje obaveštenje o otkazivanju prodaje

30. мар. 2012.
O B A V E Š T E Nj E
 
 
Stečajni upravnik stečajnog dužnika AD „TINA“ TIMOČKA INDUSTRIJA NAMEŠTAJA KNjAŽEVAC u stečaju, Ul. 22. decembar bb, Knjaževac, obaveštava zainteresovana lica da:
 
 
OTKAZUJE
 
Prodaju javnim nadmetanjem celokupne nepokretne i pokretne imovine stečajnog dužnika i to celine br. 1 i celine br. 2, zakazanu za 11.04.2012. godine u 12 časova na adresi Knjaževac – Upravna zgrada stečajnog dužnika AD „TINA“ u stečaju, Ul. 22. decembar bb, po oglasu objavljenom dana 10.03.2012. godine u dnevnim listovima «Politika» i «Pres».
 
 
Navedena prodaja se otkazuje do daljnjeg iz razloga što je Privredni sud u Zaječaru rešenjem Posl. br. 2. St. 227/2011 od 21.03.2012. godine razrešio Agenciju za stečaj i usluge TD Dragana Todorović preduzetnik sa funkcije stečajnog upravnika AD „TINA“ TIMOČKA INDUSTRIJA NAMEŠTAJA KNjAŽEVAC, i za stečajnog upravnika imenovao Agenciju za privatizaciju RS – Centar za stečaj. Kako je sud navedeno rešenje doneo nakon oglašavanja predmetne prodaje, a iz razloga što je utvrdio da se radi o preduzeću sa većinskim državnim kapitalom, to Agencija za privatizaciju RS kao novoimenovani stečajni upravnik pre prodaje predmetne imovine ima obavezu da izvrši analizu imovinsko pravne dokumentacije i  utvrdi da li se na istu mogu primeniti odredbe Zakona o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju („Službeni glasnik RS“ br 72/11).
 
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива