ZZ „Ečkа" u stečаju objavljuje poziv za dostavljanje ponuda zа vršenje uslugа procene vrednosti imovine

01. апр. 2011.

Na osnovu člana 27 stav 5 i člana 135 stav 2 Zakona o stečaju („Službeni glasnik Republike Srbije“ br. 104/2009), kao i poglavlja III i VIII Nacionalnog standarda o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika – Nacionalni standard broj 5, Agencija za privatizaciju – Centar za stečaj, kao stečajni upravnik stečajnog dužnika

ZZ „Ečka“ u stečaju, Ečka
OBJAVLjUJE
POZIV ZA DOSTAVLjANjE PONUDA
za
vršenje usluga procene vrednosti pravnog lica i procene vrednosti imovine stečajnog dužnika
 
Za potrebe utvrđivanja procenjene vrednosti u postupku prodaje procenitelj će koristiti sledeće metode:
·         procenu vrednosti imovine likvidacionom metodom,
·         procenu vrednosti pravnog lica prema metodama koje su u skladu sa Međunarodnim računovodstveni standardima, kojima se obezbeđuje najveća vrednost za poverioce.
 
Procenitelj će takođe :
·         izvršiti procenu celishodnosti prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica u odnosu na prodaju imovine stečajnog dužnika pojedinačno,
·         utvrditi učešće vrednosti procenjene imovine na kojoj je konstituisano razlučno pravo u odnosu na procenu vrednosti pravnog lica (izraženo u procentima).
 
Odabir najboljeg ponuđača će izvršiti Odbor poverilaca u rokovima propisanim Nacionalnim standardom o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika. U slučaju da Odbor poverilaca ne donese odluku u propisanom roku, izbor ponuđača će izvršiti stečajni upravnik.
 
Zainteresovani ponuđači, odnosno njihovi ovlašćeni predstavnici, mogu dobiti detaljnije informacije za izradu ponude, kao i integralni tekst poziva sa svim predviđenim uslovima, na adresi: Agencija "Veg", ul. Narodne Omladine br. 9, 23000 Zrenjanin, osoba za kontakt: Radoslava Eremić, e-mail: vegdoo@panline.net, kontakt telefon 023/561-333, svakog radnog dana od 9 do 14 časova.
Ponude za vršenje usluga procene mogu se predati najkasnije do 15.04.2011. godine do 14:00 časova, na adresi: Agencija za privatizaciju – Centar za stečaj, Beograd, Terazije 23, treći sprat.
Стечај

Земљорадничка задруга Ечка

Локација:

Ечка

Делатност:

Гајење жита (осим пиринча), легуминоза и уљарица

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива