ZZ «Lunovo selo » u stečaju objavljuje poziv za dostavljanje ponuda za vršenje usluga procene vrednosti pravnog lica na čijoj imovini postoje razlučna prava

26. феб. 2011.

Na osnovu člana 27 stav 5 i člana 135 stav 2 Zakona o stečaju („Službeni glasnik RS“ br.104/2009), kao i poglavlja III i VIII Nacionalnog standarda o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika- Nacionalni standard broj 5, Agencija za privatizaciju- Centar za stečaj, kao stečajni upravnik stečajnog dužnika:

 
ZZ «Lunovo selo »u stečaju iz Velike Drenove
 
objavljuje
 
POZIV ZA DOSTAVLjANjE PONUDA
 
Vršenje usluga procene vrednosti pravnog lica na čijoj imovini postoje razlučna prava
 
Za potrebe utvrđivanja procenjene vrednosti u postupku prodaje procenjivač će koristiti sledeće metode:
 
    procenu vrednosti imovine likvidacionom metodom
    procene vrednosti pravnog lica DNT metodom ili metodom likvidaciona vrednosti kapitala ili druge metode koje su u skladu sa Međunarodnim računovodstvenim standardom a obezbeđuju najveću vrednost za poverioce.
 
Procenitelj će takođe :
 
    izvršiti procenu svrsishodnosti prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica u odnosu na prodaju stečajnog dužnika u delovima i
    utvrditi udeo vrednosti procenjene imovine na kojoj je konstituisano razlučno pravo u odnosu na procenu vrednosti pravnog lica (u procentima).
 
Odabir najboljeg ponuđača će izvršiti odbor poverilaca u rokovima propisanim Nacionalnim standardom o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika.
 
Zainteresovani ponuđači, odnosno njihovi ovlašćeni predstavnici, mogu dobiti detaljnije informacije za izradu ponude, kao i integralni tekst poziva sa svim predviđenim uslovima, u prostorijama stečajnog upravnika, Agencije za privatizaciju- Centra za stečaj, ul. Terazije broj 23, III sprat, radnim radom od 9:00 do 15:00 časova, najavom putem telefona 011/30-25-778, osoba za kontakt Milica Brkić ili putem e-mail adrese mbrkic@priv.rs.
Ponude se mogu predati najkasnije do 18.03.2011. godine do 16:30 časova, u prostorijama stečajnog upravnika, Agencije za privatizaciju- Centra za stečaj, ul. Terazije broj 23, III sprat
Стечај

ЗЕМЉОРАДНИЧКА ЗАДРУГА ЛУНОВО СЕЛО, ВЕЛИКА ДРЕНОВА - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Велика Дренова

Делатност:

Гајење садног материјала

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива