Izmene br. 2 javnog poziva za učešće na javnom nadmetanju za kupovinu nepokretnosti i opreme Hotelsko turističkog kompleksa Ineks Zlatna Obala, Sutomore

21. јул. 2010.
Na osnovu Ugovora o punomoćju zaključenog pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu pod II Ov. br. 3814/2010 dana 02.06.2010. godine između Holding kompanije za finansijski inženjering, trgovinu i usluge "Fond Ineks – Intereksport" a.d. u restrukturiranju Beograd kao Nalogodavca i Agencije za privatizaciju kao Punomoćnika, Ugovora o punomoćju II Ov. br. 2702/08 od 20. juna 2008. godine zaključenog između DP Ineks Hotela, Beograd – u restrukturiranju kao Nalogodavca i Agencije za privatizaciju kao Punomoćnika, kao i na osnovu ovlašćenja iz tačke 9. Javnog poziva za učešće na javnom nadmetanju za kupovinu nepokretnosti i opreme Hotelsko turističkog kompleksa Ineks Zlatna obala u Sutomoru, u viđenom stanju, šifra prodaje IZO 110610 objavljenog dana 14.05.2010. godine u dnevnom listu "Politika" (u daljem tekstu: Javni poziv), Agencija za privatizaciju objavljuje:

IZMENE BR. 2
JAVNOG POZIVA
ZA UČEŠĆE NA JAVNOM NADMETANjU ZA KUPOVINU NEPOKRETNOSTI I OPREME
HOTELSKO TURISTIČKOG KOMPLEKSA INEKS ZLATNA OBALA, SUTOMORE

Šifra prodaje: IZO 170910


Javni poziv za učešće na javnom nadmetanju za kupovinu nepokretnosti i opreme Hotelsko turističkog kompleksa Ineks zlatna obala u Sutomoru, šifra prodaje IZO 110610, objavljen dana 14.05.2010. godine u dnevnom listu "Politika", menja se u delu koji se odnosi na: šifru prodaje, predmet prodaje, period razgledanja predmeta prodaje, dostavljanje Garancije za učešće na javnom nadmetanju/uplate depozita, podnošenje prijava za učešće na javnom nadmetanju i datuma održavanja javnog nadmetanja, i to na sledeći način:
Преузмите
ФОНД ИНЕX-ИНТЕРЕXПОРТ АД

HOLDING KOMPANIJA ZA FINANSIJSKI INŽENJERING, TRGOVINU I USLUGE FOND INEX INTEREXPORT AD BEOGRAD (PALILULA)

Локација:

Београд

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива