Rok za dostavljanje indikativnih ponuda za Galeniku produžen do 30. aprila

18. мар. 2010.
U cilju detaljnijeg razmatranja i uvida u poslovanje preduzeća, aktuelni učesnici u postupku koji prethodi privatizaciji privrednog društva Galenika a.d. Beograd, podneli su zahteve za izmenu roka za dostavljanje Indikativnih ponuda, koji je isticao 19. marta.

Uzimajući u obzir zahteve zainteresovanih učesnika, ali i interes preduzeća, zaposlenih i države da Galenika dobije što kvalitetnijeg kupca, Agencija za privatizaciju je produžila rok za otkup informacionog paketa do 9. aprila i rok za dostavljanje indikativnih ponuda do 30. aprila u 15 časova.

Na ovaj način, pružena je mogućnost i drugim zainteresovanim investitorima da otkupe Informacioni paket, podnesu indikativne ponude i učestvuju u privatizaciji Galenike.

Agencija za privatizaciju objavila je 15. decembra 2009. Javni poziv za dostavljanje indikativnih ponuda za privatizaciju privrednog društva Galenika a.d. Beograd i do sada su četiri zainteresovana investitora otkupila informacioni paket.
Галеника ад
Акционарски фонд

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ГАЛЕНИКА ЗА ПРОИЗВОДЊУ ЛЕКОВА, ДЕНТАЛА, АНТИБИОТИКА, ФАРМАЦЕУТСКИХ СИРОВИНА, ПАРАФАРМАЦЕУТИКЕ, ВЕТЕРИНАРСКИХ ПРОИЗВОДА И АДИТИВА БЕОГРАД (ЗЕМУН)

Локација:

Београд

Делатност:

Производња фармацеутских препарата

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива