Oglas za izdavanje kancelarijskog prostora u zakup - prikupljanjem pismenih ponuda

07. мај. 2009.

Preduzeća za proizvodnju uljarica, ulja i proteina "ULjARICE" D.D. u stečaju iz Beograda

Stečajni upravnik stečajnog dužnika Preduzeća za proizvodnju uljarica, ulja i proteina "ULjARICE" D.D. u stečaju iz Beograda, Bulevar Vojvode Mišića 37-39, objavljuje


OGLAS
ZA IZDAVANjE KANCELARIJSKOG PROSTORA U ZAKUP
- PRIKUPLjANjEM PISMENIH PONUDA -



  1. Izdaje se poslovni prostor, vlasništvo stečajnog dužnika u zakup do unovčenja stečajne mase, a koji se nalazi na adresi Bulevar Vojvode Mišića br. 37-39 na 2. spratu i 3. spratu ove poslovne zgrade.
  2. Ukupna površina kancelarijskog prostora na 2. spratu je 649,77 m2 i sastoji se od 21 kancelarije, sa sanitarnim čvorom , ostavama i čajnom kuhinjom.
  3. Ukupna površina kancelarijskog prostora na 3. spratu 247,15 m2 i sastoji se od 8 kancelarija, sa sanitarnim čvorom, ostavom, čajnom kuhinjom i terasom.
  4. Minimalno prihvatljiva cena zakupa iznosi 5 EUR po m2 (po srednjem kursu NBS na dan fakturisanja)+ PDV + pripadajući troškovi (navedeni u nacrtu ugovora o zakupu) koji terete kancelarijski prostor. Prostor se izdaje kao jedinstvena celina po spratu, a može se izdati i parcijalno, po kancelarijama, o čemu će se odluka doneti nakon razmatranja svih prispelih ponuda.
  5. Zainteresovani ponuđači ponude dostavljaju u zatvorenim kovertama sa naznakom: "PONUDA ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI" u roku od 8 dana od dana objavljivanja oglasa u dnevnom listu Politika na adresu: ULjARICE D.D. u stečaju – Za stečajnog upravnika, Bulevar Vojvode Mišića 37-39, Beograd.

Za sve informacije kontakt osoba – poverenik Mihajlo T. Koruga, telefon 011 3692-401 i 063 588-800.
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива