Prva sednica tenderske komisije za DTD Kamenko Gagrčin, ad Sombor

06. мар. 2009.
Prva sednica Tenderske komisije, koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 68,887% ukupnog registrovanog kapitala preduzeća DTD "Kamenko Gagrčin" a.d., Sombor, održana je 06. marta 2009. godine.
Na sednici je konstatovano da su Tendersku dokumentaciju otkupili sledeći učesnici:
  1. "Hidro-Baza" d.o.o. Beograd
  2. "Heroj Pinki" a.d. Novi Sad - "Dunavgrupa" d.o.o. Beograd
  3. "Holcim (Srbija)" d.o.o., Popovac


Komisija je konstatovala da su u predviđenom roku, do 02. marta 2009. godine do 16:30 časova, dostavljene tri ponude, i to od strane: "Hidro-Baza" d.o.o. Beograd, "Holcim (Srbija)" d.o.o., Popovac i "Dunav Grupa Agregati" ad Novi Sad.

Otvorene su koverte Podaci o ponuđaču i izvršena je kontrola sadržaja koverti sa Kvalifikacionom dokumentacijom i Dodatnom dokumentacijom sva tri ponuđača.
U narednom periodu Agencija za privatizaciju i Savetnik će izvršiti analizu Kvalifikacione i Dodatne dokumentacije, nakon čega će se pristupiti otvaranju ponuda.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

Zamenik predsednika Tenderske komisije:
  • Stevan Šljukić, direktor DTD "Kamenko Gagrčin" ad Sombor, kao predstavnik subjekta privatizacije;


Članovi Tenderske komisije:
  • Ljubinka Jovanović, savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
  • Gordana Todorov, samostalni savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
  • Varga Ferenc, odbornik Skupštine opštine Grada Sombora, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije; i
  • Mika Sokolović, komercijalni referent i predsednik Saveza Samostalnih sindikata DTD "Kamenko Gagrčin" ad Sombor, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije.


Акционарски фонд

ДСТ ХИДРОСИСТЕМ доо Смедерево

Локација:

Сомбор

Делатност:

Превоз путника унутрашњим пловним путевима

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива