Otvorene ponude za Kamenko Gagrčin

26. авг. 2008.
Na sednici Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 70,00% društvenog kapitala privrednog društva DTD Kamenko Gagrčin AD, Sombor, održanoj 22. avgusta 2008. godine, obavljeno je javno otvaranje ponuda za kupovinu kapitala pomenutog preduzeća.


Do krajnjeg roka za podnošenje ponuda pristigle su tri ponude i to od strane:


  1. "Holcim - Srbija", a.d., Popovac,
  2. konzorcijuma pravnih lica: "GP Napred" a.d., Beograd, "Hidro-Baza" d.o.o., Beograd i "Karin Komerc MD" d.o.o., Šid i
  3. "Brikel", EAD, Stara Zagora county, Bugarska.


Na osnovu izvršene analize kvalifikacione dokumentacije sva tri Ponuđača i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je konstatovala da Ponuđači: "Holcim - Srbija", a.d., Popovac i "Brikel", EAD, Bugarska ispunjavaju kvalifikacione uslove definisane Javnim pozivom i Uputstvom za ponuđače. Ponuda Konzorcijuma pravnih lica: "GP Napred" a.d., Beograd, "Hidro-Baza" d.o.o., Beograd i "Karin Komerc MD" d.o.o., Šid odbačena je kao nepotpuna pošto ne ispunjava kvalifikacione uslove.


Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja, izvršiti ocenu dostavljenih ponuda. Ocena ponuda će biti prezentovana Tenderskoj komisiji na drugom zasedanju, nakon čega će i zvanično biti objavljeni rezultati tendera.
Акционарски фонд

ДСТ ХИДРОСИСТЕМ доо Смедерево

Локација:

Сомбор

Делатност:

Превоз путника унутрашњим пловним путевима

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива