Javni poziv za dostavljanje pisma o zainteresovanosti i zahteva za učešće u preliminarnoj poseti sobi sa podacima u vezi sa privatizacijom "Korporacije Fabrika automobila Priboj" a.d. Priboj u restrukturiranju

18. јул. 2008.

Šifra tendera: FAP23/08

Agencija za privatizaciju, Republike Srbije ("Agencija") objavljuje:

JAVNI POZIV
za DOSTAVLjANjE PISMA O ZAINTERESOVANOSTI i
ZAHTEVA ZA UČEŠĆE U PRELIMINARNOJ POSETI SOBI SA PODACIMA od strane renomiranih proizvođača motornih vozila i finansijskih investitora u vezi sa privatizacijom "Korporacije Fabrika automobila Priboj" a.d. Priboj u restrukturiranju



Javni poziv ima cilj da privuče strateške i finansijske investitore koji su u mogućnosti da obezbede proizvodni i menadžment know-how, investiranje u tehnologiju i zaštitu životne sredine, kao i pristup lokalnim i izvoznim tržištima. "Korporacija Fabrika automobila Priboj" a.d. Priboj u restrukturiranju ("Preduzeće") je jedini srpski proizvođač kamiona i specijalnih vozila. Preduzeće je osnovano 1952. godine kao fabrika čija je primarna delatnost izrada automobila i rezervnih delova za automobile.

Preduzeće ima u vlasništvu četiri zavisna društva sa 100% učešća u njihovom kapitalu: FAP Lim d.o.o. Priboj, FAP Stan d.o.o. Priboj, FAP Transport d.o.o. Priboj i FAP Livnica sa nadgradnjom d.o.o. Prijepolje.

Ukupan registrovani kapital Preduzeća sastoji se od 86,49973% društvenog kapitala i 13,50027% akcijskog kapitala. U poslednjem kvartalu 2008. godine, planirana je prodaja 100% društvenog kapitala putem tendera, što predstavlja 86,49973% ukupnog registrovanog kapitala Preduzeća.

Šifra: FAP23/08

Преузмите
Фап корпорација ад

КОРПОРАЦИЈА ФАБРИКА АУТОМОБИЛА ПРИБОЈ, АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ПРИБОЈ

Локација:

Прибој

Делатност:

Производња моторних возила

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива