Poziv medijima sa uputstvom za akreditaciju

27. мар. 2008.
Agencija za privatizaciju Republike Srbije poziva vas da prisustvujete Tenderu sa Javnim nadmetanjem za prodaju imovine subjekta privatizacije:

Kompanije "Internacional CG" za međunarodnu i unutrašnju trgovinu, hotelijerstvo, ugostiteljstvo i vazdušni saobraćaj, DP u restrukturiranju iz Beograda i to celine:
  1. Celina Blok 20 (hotel "Kontinental", "CG Apartmani i poslovni prostor", "Mala kula" i Tenis hala);


Javno nadmetanje će se održati u ponedeljak, dana 31. marta 2008. godine, s početkom u 11:00 časova, u hotelu "Kontinental" na Novom Beogradu (sala "Pacifik").

Registracija učesnika na licitaciji će se obaviti u periodu od 09.00 do 10.30 časova, nakon čega će zvanicama i medijima biti omogućen ulazak u sale "Atlantik" i "Pacifik" hotela "Kontinental".

Napominjemo da je obavezna akreditacija svih predstavnika medija koji žele da prisustvuju ovom događaju.

Akreditacije možete dostaviti na našu elektronsku adresu info@priv.yu ili putem faksa na broj 011 3029 939 (memorandum medijske kuće, sa imenima i ličnim podacima akreditovanih novinara, pečatom i potpisom urednika) i to najkasnije do petka 28. marta 2008. godine do 16:00 časova. Akreditacije koje stignu nakon ovog vremena neće se uvažiti. Na samu licitaciju novinarima će biti omogućen ulazak od 10:30 časova, isključivo sa urednom akreditacijom i novinarskom legitimacijom.

Napominjemo i to da je Protokolom predviđeno uzimanje izjava od učesnika nadmetanja samo na, za to predviđenom mestu u sali "Atlantik" i to tek po okončanju formalnog dela Javnog nadmetanja.

U nadi da ćete nam se pridružiti, srdačno vas pozdravljamo i još jedanput molimo da imate u vidu navedeni Protokol.
ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЦГ
Стечај

КОМПАНИЈА ИНТЕРНАТИОНАЛ ЦГ ЗА МЕЂУНАРОДНУ И УНУТРАШЊУ ТРГОВИНУ, ХОТЕЛИЈЕРСТВО, УГОСТИТЕЉСТВО И ВАЗДУШНИ САОБРАЋАЈ ДП, БЕОГРАД (ГРАД) - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Београд

Делатност:

Консултантске активности у вези с пословањем и осталим управљањем

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива