Poziv medijima za prisustvovanje tenderu sa Javnim nadmetanjem za prodaju Kompanije "Internacional CG"

24. мар. 2008.
POZIV MEDIJIMA
sa uputstvom za akreditaciju


Agencija za privatizaciju Republike Srbije poziva vas da prisustvujete Tenderu sa Javnim nadmetanjem za prodaju imovine subjekta privatizacije:

Kompanije "Internacional CG" za međunarodnu i unutrašnju trgovinu, hotelijerstvo, ugostiteljstvo i vazdušni saobraćaj, DP u restrukturiranju iz Beograda i to sledećih celina:
  • Celina Blok 20 (hotel "Kontinental", "CG Apartmani i poslovni prostor", "Mala kula" i Tenis hala);
  • Celina Kopaonik (hoteli "Grand" i "Sunčani vrhovi", restoran "Zvrk" i stambene jedinice na Kopaoniku i u Raškoj).

Javno nadmetanje će se održati u ponedeljak, dana 31. marta 2008. godine, s početkom u 11:00 časova, u hotelu "Kontinental" na Novom Beogradu (sala "Pacifik").

Početak licitacije za celinu "BLOK 20" je u 11:00 časova, dok je početak licitacije za celinu "KOPAONIK" planiran za 12:15 časova.

Registracija učesnika na licitaciji će se obaviti u periodu od 09.00 do 10.30 časova, nakon čega će zvanicama i medijima biti omogućen ulazak u sale "Atlantik" i "Pacifik" hotela "Kontinental".

Napominjemo da je obavezna akreditacija svih predstavnika medija koji žele da prisustvuju ovom događaju.

Akreditacije možete dostaviti na našu elektronsku adresu info@priv.yu ili putem faksa na broj 011 3029 939 (memorandum medijske kuće, sa imenima i ličnim podacima akreditovanih novinara, pečatom i potpisom urednika) i to najkasnije do petka 28. marta 2008. godine do 16:00 časova. Akreditacije koje stignu nakon ovog vremena neće se uvažiti. Na samu licitaciju novinarima će biti omogućen ulazak od 10:30 časova, isključivo sa urednom akreditacijom i novinarskom legitimacijom.

Napominjemo i to da je Protokolom predviđeno uzimanje izjava od učesnika nadmetanja samo na, za to predviđenom mestu u sali "Atlantik" i to tek po okončanju formalnog dela Javnog nadmetanja.

U nadi da ćete nam se pridružiti, srdačno vas pozdravljamo i još jedanput vas molimo da poštujete navedeni Protokol.
ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЦГ
Стечај

КОМПАНИЈА ИНТЕРНАТИОНАЛ ЦГ ЗА МЕЂУНАРОДНУ И УНУТРАШЊУ ТРГОВИНУ, ХОТЕЛИЈЕРСТВО, УГОСТИТЕЉСТВО И ВАЗДУШНИ САОБРАЋАЈ ДП, БЕОГРАД (ГРАД) - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Београд

Делатност:

Консултантске активности у вези с пословањем и осталим управљањем

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива