Nastavak prve sednice tenderske komisije za RTB Bor

22. нов. 2007.
Nastavak Prve sednice Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera za jedinstvenu prodaju osnovne imovine i prenosa pripadajućih eksploatacionih prava Rudarsko topioničarskog basena Bor – grupa Rudnici bakra Bor d.o.o. u restrukturiranju, Bor, Rudarsko topioničarskog basena Bor – grupa Rudnik bakra Majdanpek d.o.o. u restrukturiranju, Majdanpek i Rudarsko topioničarskog basena Bor – grupa Topionica i rafinacija bakra d.o.o.u restrukturiranju, Bor (Subjekti privatizacije), biće održan dana 23 novembra 2007. godine, u prostorijama Agencije za privatizaciju (Beograd, Terazije 23, VIII sprat, Sala 1) sa početkom u 12:00 časova.

Imajući u vidu da je ponuđač "Strikeforce Mining and Resources Limited" u predviđenom roku, a u skladu sa zahtevom tenderske komisije dostavio dodatnu dokumentaciju, na sednici se očekuje prezentacija izveštaja Savetnika Agencije po ovom pitanju.

Na prethodnoj sednici, konstatovano je da drugi ponuđač, Konzorcijum "A-TEC Minerals & Metals Holding GmbH, A-TEC Industries AG i Montanwerke Brixleg AG" ispunjava propisane kvalifikacione kriterijume

Nakon razmatranja izveštaja Savetnika, predviđen je nastavak javnog otvaranja ponuda u ovom postupku.

U skladu sa Uputstvom za ponuđače, koji čini sastavni deo tenderske dokumentacije, biće izvršeno otvaranje tehničkih ponuda. U slučaju da tehničke ponude sadrže predviđena dokumenta, otvoriće se i najvažniji deo – finansijske ponude. Bitno je istaći da će isključivo ponuđena cena opredeliti ponuđača sa kojim će se otpočeti pregovori radi potpisivanja Ugovora o kupoprodaji, kao i Ugovora o prenosu eksplatacionih prava.

Prisustvo sednici tenderske komisije biće omogućeno svim akreditovanim medijima. Već akreditovani novinari ne moraju se ponovo akreditovati.
РТБ Бор доо
Акционарски фонд

СЕРБИА ЗИЈИН ЦОППЕР ДОО БОР

Локација:

Бор

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива