Javni poziv za učešće na javnom tenderu za prenos relevantnih eksploatacionih prava i jedinstvenu prodaju Rudnik Bakra Bor, Rudnik Bakra Majdanpek, Topionica i Rafinacija bakra

31. авг. 2007.

Šifra tendera: RTB-01/07

Na osnovu Strategije privatizacije i restrukturiranja RTB Bor usvojene Zaključkom Vlade Republike Srbije br: 023-1378/2006-001 od 23. marta 2006. godine, te Odluka o usvajanju Programa restrukturiranja donetih od strane RTB Bor grupa Rudarsko topioničarski basen Bor d.o.o. (RTB), Rudarsko topioničarski basen Bor – Grupa Rudnici Bakra Bor d.o.o. (RBB), Rudarsko topioničarski basen Bor – Grupa Rudnik Bakra Majdanpek d.o.o. (RBM) i Rudarsko topioničarski basen Bor – Grupa Topionica i Rafinacija d.o.o. (TIR) – ("Preduzeća") i Agencije za privatizaciju, (u daljem tekstu "Agencija"), Agencija zajedno sa Preduzećima, a u skladu sa članom 28. Zakona o privatizaciji (Sl. glasnik 38/2001, 18/2003 i 45/2005) objavljuje:


JAVNI POZIV

za učešće na javnom tenderu za prenos relevantnih eksploatacionih prava i jedinstvenu prodaju osnovne imovine Subjekata privatizacije koja se sastoji od sledećih osnovnih imovinskih podcelina ("Imovina"):

  • Rudnik Bakra Bor, u čijem su sastavu, između ostalog, i površinski kop Veliki Krivelj, površinski kop Cerovo, podzemni rudnik Jama, podzemno nalazište Borska Reka, postrojenje za flotaciju i druga rudarska oprema.
  • Rudnik Bakra Majdanpek, u čijem su sastavu, između ostalog, i površinski kop Majdanpek, ležište Čoka Marin, postrojenje za flotaciju i druga rudarska oprema.
  • Topionica i Rafinacija bakra u čijem su sastavu, između ostalog, i Topionica, postrojenja Elektrolize, Fabrika sumporne kiseline, Energana, Transport, Livnica, Kamenolom i Fabrika bakarne žice uključujući Sinter metalurgiju.

Šifra tendera: RTB-01/07

Преузмите
РТБ Бор доо
Акционарски фонд

СЕРБИА ЗИЈИН ЦОППЕР ДОО БОР

Локација:

Бор

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива