Održana Druga sednica Tenderske komisije za Industriju odeće "Prvi maj" akcionarsko društvo, u restrukturiranju, Pirot

26. дец. 2006.
Tenderska komisija, koja prati sporovođenje javnog tendera radi prodaje 100% ukupnog registrovanog društvenog kapitala privrednog društva Industrija odeće "PRVI MAJ" akcionarsko društvo, u restrukturiranju, Pirot, je na Drugoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 25.12.2006. godine, donela Odluku o započinjanju pregovora sa jedinim Ponuđačem, Konzorcijumom koga čine "Irva Investicije" d.o.o. Beograd i TP "Jabuka" a.d., Beograd.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) Zamenik predsednika Tenderske komisije:
Miroslav Golubović, generalni direktor IO "PRVI MAJ" a.d., u restrukturiranju, Pirot kao predstavnik subjekta privatizacije;
b) članovi Tenderske komisije:
- Gordana Morača, savetnik u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
- Dragan Stanković, šef odseka za privredu i imovinsko pravne poslove u opštinskoj upravi opštine Pirot, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
- Zoran Živković, predsednik Sindikalne organizacije Samostalnog sindikata IO "PRVI MAJ" a.d., u restrukturiranju, Pirot, kao predstavnik reprezantativnog sindikata subjekta privatizacije.

G-din mr Milan Josipović, pomoćnik ministra u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa, a u svojstvu Predsednika Tenderske komisije, nije bio prisutan Sednici.

Pošto je reč o tenderu sa jednim učesnikom, Ministarstvo privrede će u narednom periodu formirati Komisiju za pregovore sa jedinim Ponuđačem na tenderu.
ПРВИ МАЈ АД
Стечај

ИНДУСТРИЈА ОДЕЋЕ ПРВИ МАЈ АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ПИРОТ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Пирот

Делатност:

Производња остале одеће

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива