Potpisan ugovor o prodaji robnih kuća "BEOGRAD"

05. нов. 2007.
Danas je u prostorijama Agencije za privatizaciju potisan Ugovor o prodaji AD Kompanije robne kuće "Beograd" u stečaju kao pravnog lica. Ugovor je potpisan između predstavnika Agencije za privatizaciju i predstavnika kompanije "Verano motors", kao kupca.

AD Kompanija robne kuće "Beograd" u stečaju, prodata je na javnom nadmetanju, održanom 29. oktobra 2007. godine u beogradskom hotelu "Hyatt Regency" za cenu od 360 miliona evra, na kojem je kompanija "Verano motors" jedina izlicitirala postignutu cenu. Drugoplasirana je bila švajcarska kompanija "Edelweiss Investment SA".

Danas ističe i rok u kojem "Verano motors" mora da zatraži saglasnost Komisije za zaštitu konkurencije. Kupac je u obavezi da u roku od 30 dana od dana javnog nadmetanja uplati kupoprodajnu cenu. Ukoliko, međutim, ne dobije odgovor Komisije za zaštitu konkurencije u roku od 30 dana od dana javnog nadmetanja, "Verano motors" je u obavezi da uplati kupoprodajnu cenu u roku od 7 dana od dana dobijanja saglasnosti, a najkasnije u roku od 120 dana od dana javnog nadmetanja.

Стечај

ДЕОНИЧКО ДРУШТВО РОБНЕ КУЋЕ, БЕОГРАД (ВРАЧАР) - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Београд

Делатност:

Остала трговина на мало у неспецијализованим продавницама

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива