Prodaja imovine stečajnog dužnika DP "LUKSOR" u stečaju, iz Apatina, metodom javnog nadmetanja, koja je bila zakazana za, 30. jul 2009. godine, proglašena je neuspelom.

31. јул. 2009.
Funkcionalne celine stečajnog dužnika koje su proglašene neuspelim su:


I Funkcionalna celina br.1
• Upravna zgrada sa proizvodnim pogonom, ul. Industrijska zona bb, sagrađena na kat.parceli broj 4983, upisana u List nepokretnosti broj 3671 KO Apatin, označena kao broj zgrade 1 – zgrada industrije kože i krzna, površine 914 m2, oblik svojine društvena, obim udela 1/1, u prirodi upravna zgrada, prizemlje i sprat, ukupne površine 1.088,06 m2

II Funkcionalna celina br.2
• Suvlasnički udeo na zgradi – restoran društvene ishrane , ul. Industrijska zona bb u idealnom delu od 1/3,oblik svojine društvena. Zgrada se nalazi na kat.parceli broj 4982, i u Listu nepokretnosti br.77. KO Apatin označena kao broj zgrade 1 – zgrada industrije kože i krzna, površine 308 m2, a u prirodi prizemlje i sprat ukupne površine 368,60 m2.
• Suvlasnički udeo na zgradi – kondez. pumpa , ul. Industrijska zona bb u idealnom delu od 1/3,oblik svojine društvena. Zgrada se nalazi na kat.parceli broj 4982, i u Listu nepokretnosti br.77. KO Apatin označena kao broj zgrade 2 – zgrada industrije kože i krzne, ukupne površine 13 m2.
• Suvlasnički udeo na zgradi – portirnica, ul. Industrijska zona bb u idealnom delu od 1/3, oblik svojine društvena. Zgrada se nalazi na kat.parceli broj 4982, i u Listu nepokretnosti br.77. KO Apatin označena kao broj zgrade 3 – zgrada industrije kože i krzna ukupne površine 25 m2.

III Funkcionalna celina br. 3. Pokretna imovina
• Oprema za proizvodnju obuće : šivaće mašine, štanc mašine, širf mašine, mašine za numerisanje, cvik špic mašine, mašina za peglanje trake, izvlakač ruba i ostala oprema prema specifikaciji opreme u prodajnoj dokumentaciji;
• Kancelarijska oprema prema specifikaciji opreme u prodajnoj dokumentaciji;


Стечај

LUXOR DRUŠTVENO PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU OBUĆE APATIN, INDUSTRIJSKA ZONA BB - U STEČAJU

Локација:

Апатин

Делатност:

Производња обуће

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива