Poziv za prijavu potraživanja

14. нов. 2008.
Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije 05 broj 023-4382/2008-1 od 23. oktobra 2008. godine i Programa restrukturiranja RTB Bor Grupe prihvaćenog od strane Agencije za privatizaciju Rešenjem broj 10-3287/08-331/01, Agencija za privatizaciju i RTB Bor Grupa – Rudarsko topioničarski basen Bor d.o.o. u restrukturiranju, Rudarsko topioničarski basen Bor Grupa – Rudnici bakra Bor d.o.o. u restrukturiranju, Rudarsko topioničarski basen Bor Grupa – Rudnik bakra Majdanpek d.o.o. u restrukturiranju i Rudarsko topioničarski basen Bor Grupa – Topionica i rafinacija d.o.o. u restrukturiranju (zajedno u daljem tekstu "RTB Bor Grupa") objavljuju:
POZIV
ZA PRIJAVU POTRAŽIVANjA


  1. Agencija za privatizaciju (u daljem tekstu: Agencija) i RTB Bor Grupa pozivaju:
    - javna preduzeća, Poresku upravu, Republički fond za penzijsko invalidsko osiguranje, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Republičku direkciju za robne rezerve, Fond za razvoj Republike Srbije, Narodnu banku Republike Srbije, druge republičke organe i organizacije, kao i Agenciju za osiguranje depozita kada vrši funkciju stečajnog upravnika nad bankama u stečaju i kada upravlja u ime i za račun Republike Srbije potraživanjima Republike Srbije po osnovu preuzetih ino obaveza (zajednički u daljem tekstu: državni poverioci), i
    - ostale poverioce,
    da prijave svoja potraživanja sa stanjem na dan 31. oktobar 2008. godine u konsolidovanom iznosu, prema RTB Bor Grupi, odnosno sledećim pravnim licima, i to:
  2. Državni poverioci i ostali poverioci su dužni da svoja potraživanja prema RTB Bor Grupi prijave u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva u dnevnom listu "Politika" i "Službenom Glasniku Republike Srbije".
  3. Prijava potraživanja dostavlja se pravnom licu na adresu navedenu u nastavku, lično, radnim danima od 8 do 14 časova ili putem pošte, preporučenom pošiljkom, na obrascu prijave potraživanja koji se može preuzeti na http://www.priv.yu/e-privatizacija/restruktuiranje.php
    RTB Bor Grupa – Rudarsko topioničarski basen Bor d.o.o. u restrukturiranju
    Đorđa Vajferta 29
    19210 Bor
    Kontakt telefon: 030 425 694
    Kontakt osoba: Ljubica Nujkić
    Kopija potraživanja istovremeno se dostavlja i Agenciji, radi evidentiranja, na sledeću adresu:
    Centar za finansije
    Agencija za privatizaciju
    Terazije br. 23
    11 000 Beograd
  4. Ovaj poziv se objavljuje radi evidentiranja konsolidovanog statusa dugovanja RTB Bor Grupe sa danom navedenim u ovom oglasu.
  5. Ovaj poziv objavljuje se u dnevnom listu "Politika", "Službenom glasniku Republike Srbije", i na internet stranici Agencije.


Преузмите
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива