Prvo obaveštenje o pokretanju prinudne likvidacije subjekata likvidacije

18. авг. 2008.
Na osnovu člana 14. stav 3. Zakona o privatizaciji ("Službeni glasnik RS", br. 38/01, 18/03, 45/05 i 123/07), a u vezi sa članom 351. Zakona o privrednim društvima ("Službeni glasnik RS" broj 125/2004), Agencija za privatizaciju objavljuje

PRVO OBAVEŠTENjE
o pokretanju prinudne likvidacije
subjekata likvidacije

  1. Agencija za privatizaciju poziva poverioce da prijave svoja potraživanja prema subjektima likvidacije (dole navedeno).
  2. Poverioci su dužni da prijave svoja potraživanja prema subjektima likvidacije iz tačke 1. ovog ovog obaveštenja u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja u dnevnom listu "Politika".

  3. Prijava potraživanja dostavlja se na adresu:
    Agencija za privatizaciju
    Centar za aukcije i prinudnu likvidaciju
    Terazije br. 23
    11000 Beograd

    Obrazac prijave potraživanja nalazi se na internet stranici Agencije za privatizaciju www.priv.rs u sekciji E privatizacija

  4. Potraživanja poverilaca biće prekludirana ako se ne prijave u roku od 30 dana od dana objavljivanja poslednjeg (trećeg) obaveštenja o pokretanju prinudne likvidacije ili ako potraživanje bude osporeno a poverioci ne pokrenu postupak pred nadležnim sudom u roku od 30 dana od dana prijema obaveštenja o osporavanju tih potraživanja.

  5. Ovo obaveštenje objavljuje se u dnevnom listu "Politika" i na internet stranici Agencije.

Преузмите
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива