Održan sastanak Komisije za pregovore sa jedinim učesnikom javnog tendera radi prodaje fabrike šećera "Crvenka", Crvenka sa novim članovima Komisije

14. нов. 2002.
Dana 14.11.2002. godine u prostorijama Agencije za privatizaciju, održan je sastanak Komisije za pregovore sa jedinim učesnikom javnog tendera radi prodaje fabrike šećera "Crvenka", Crvenka sa novim članovima Komisije. Nov sastav Komisije čine gospodin Željko Dvožak, predsednik SO Kula i gospodin Dragan Popović, zaposlen u fabrici šećera "Crvenka". Nova Komisija je formirana na osnovu Rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Komisije za pregovore sa jednim učesnikom javnog tendera radi prodaje fabrike šećera "Crvenka", Ministarstva za privredu i privatizaciju, od 12. novembra 2002. godine.
Na sastanku Komisije definisan je jedinstven stav u nastavku pregovora sa kupcem, pri čemu će se insistirati na povećanju ponude kupca Hellenic Sugar Industry, u delu koji se pre svega odnosi na socijalni program, kao i neophodnosti direktnog razgovora lokalne samouprave i kupca o dugoročnoj saradnji. Nastavak pregovora Komisije za pregovore sa Hellenic Sugar Industry očekuje se naredne nedelje.
Акционарски фонд

ЦРВЕНКА фабрика шећера, акционарско друштво

Локација:

Црвенка

Делатност:

Производња шећера

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива