Saopštenje povodom započetih pregovora sa prvorangiranim ponuđačem na tenderu, radi prodaje RTB BOR-a

14. дец. 2007.
Dana 13. decembra 2007. godine otpočeli su pregovori sa prvorangiranim ponuđačem na tenderu radi jedinstevene prodaje osnovne imovine i prenosa pripadajućih eksploatacionih prava subjekta privatizacije Rudarsko topioničarskog basena Bor – grupa Rudnici bakra Bor d.o.o. u restrukturiranju, Bor, Rudarsko topioničarskog basena Bor – grupa Rudnik bakra Majdanpek d.o.o. u restrukturiranju, Majdanpek i Rudarsko topioničarskog basena Bor – grupa Topionica i rafinacija bakra d.o.o. u restrukturiranju, Bor, Konzorcijumom A-Tec Minerals and Metals Holding Gmbh, A-Tec Industries AG, Montanwerke Brixlegg AG (Austrija).

Pregovorima su pored predstavnika Agencije za privatizaciju prisustvovali i predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike i Ministarstva zaštite životne sredine kao i Savetnici Agencije za privatizaciju.

Dogovoreno je da se sledeće nedelje nastave razgovori o investicionom programu sa aktivnim učešćem predstavnika Ministarstva rudarstva i energetike, predstavnika Ministarstva zaštite životne sredine i predstavnika preduzeća kao i razgovori o dodatnom socijalnom programu sa predstavnicima reprezentativnih sindikata Subjekta privatizacije.

Planirani su i razgovori sa predstavnicima lokalne samouprave.
РТБ Бор доо
Акционарски фонд

СЕРБИА ЗИЈИН ЦОППЕР ДОО БОР

Локација:

Бор

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива