Saopštenje o razgovoru direktora Agencije za privatizaciju sa predstavnicima sindikata "Nezavisnost" i predstavnicima malih akcionara Fabrike hartija Beograd

15. мар. 2007.
SAOPŠTENjE


Vladimir Galić, direktor Agencije za privatizaciju, razgovarao je danas u prostorijama Agencije, sa predstavnicima sindikata "Nezavisnost" Fabrike hartija Beograd i sa predstavnicima malih akcionara ove fabrike .

Tema razgovora bila je stanje u fabrici i ispunjavanje ugovornih obaveza od strane kupca PAN – Papirne industrije iz Zagreba.

Predstavnici sindikata "Nezavisnost" istakli su da se plate zaposlenima redovno isplaćuju, da su ulaganja u fabriku očigledna i da će proizvodnja početi u najkraćem roku.

Sve strane su se složile da su redovne kontrole koje, u skladu sa svojim zakonskim obavezama, sprovodi Agencija za privatizaciju najbolji način da se zaštite interesi zaposlenih i svih akcionara.

Takođe, i predstavnici malih akcionara i predstavnici sindikata izrazili su zadovoljstvo saradnjom i otvorenošću Agencije, u ovom slučaju, što osigurava transparentnost celog postupka.
Акционарски фонд

СМУРФИТ КАППА ДОО БЕОГРАД

Локација:

Београд

Делатност:

Производња папира и картона

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива