Otvorene ponude za D.P. "Trayal korporacija" Kruševac

03. окт. 2006.
Prva sednica Tenderske komisije, koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 76,9% ukupnog registrovanog kapitala D.P. "Trayal korporacija" Kruševac započeta je dana 06. septembra 2006. godine. Nastavak prve sednice i javno otvaranje ponuda za kupovinu kapitala D.P. "Trayal korporacija" Kruševac obavljeno je dana 02. oktobra 2006. godine.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

  1. predsednik Tenderske komisije:
    • Dr. Dragan Povrenović, državni Sekretar u Ministarstvu nauke i zaštite životne sredine, kao predstavnik iz reda republičkih organa

  2. zamenik predsednika Tenderske komisije:
    • Miloš Nenezić, generalni direktor D.P. "Trayal korporacija" Kruševac, kao predstavnik subjekta privatizacije

  3. članovi Tenderske komisije :
    • Dragica Gladović, rukovodilac grupe u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
    • Miroljub Ćosić, Opštinski menadžer Opštine Kruševac, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
    • Milosav Vukojičić, predsednik Samostalnog sindikata D.P. "Trayal korporacija" Kruševac, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije.


Na sednici je konstatovano da su Tendersku dokumentaciju otkupila četiri potencijalna investitora: "Municipal bank" PLC Sofia, Bugarska, "Matador", Slovačka, "Brikel" EAD, Bugarska, i "Elcor holding" BV. iz Holandije.

Konstatovano je da su u predviđenom roku, do 30. avgusta 2006. godine, dostavljene dve ponude i to od strane: "Brikel" EAD iz Bugarske i "Elcor holding" BV iz Holandije.

Na osnovu izvršene analize kvalifikacione dokumentacije i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je utvrdila da oba ponuđača ispunjavaju uslove iz Javnog poziva za kupovinu 76,9% ukupnog registrovanog kapitala DP "Trayal korporacija" Kruševac.

Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja izvršiti ocenu dostavljenih ponuda, koja će biti prezentovana na narednoj sednici Tenderske komisije.
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива