Potpisan ugovor za DP "SRBIJAAUTOPUT" Beograd

17. феб. 2006.
Predstavnici Agencije za privatizaciju i predstavnici kupca, Konzorcijuma preduzeća PZP"NIŠ"a.d. iz Niša i "EUROPARK" d.o.o. iz Beograda, potpisali su dana 16.02.2006. Ugovor o prodaji 70% društvenog kapitala preduzeća DP "SRBIJAAUTOPUT", Beograd.


Osnovni elementi Ugovora su:

1. Prodajna cena u iznosu od EUR 1.000.000

2. Investicioni program u vrednosti od EUR 3.000.000

3. Kupac je uz bezuslovno prihvatanje minimalnih obaveza socijalnog programa, prihvatio i dodatne obaveze socijalnog programa


Prema uslovima iz objavljenog Javnog poziva, do predviđenog Roka za podnošenje ponuda, 18.11.2005. godine, podneta je jedna Ponuda za kupovinu 70% društvenog kapitala preduzeća DP "SRBIJAAUTOPUT", Beograd i to od strane:

• Konzorcijum preduzeća PZP"NIŠ" a.d. iz Niša i "EUROPARK" d.o.o. iz Beograda

Na drugoj sednici Tenderske komisije održanoj dana 14.12.2005. godine, doneta je odluka o započinjanju pregovora sa jedinim ponuđačem. Ministarstvo privrede je 20.12.2005. godine, donelo Rešenje o obrazovanju tročlane Komisije za pregovore. Komisija za pregovore je posle održane tri sednice, donela Odluku o zaključivanju Ugovora o prodaji 70% društvenog kapitala preduzeća DP "SRBIJAAUTOPUT", Beograd.

Na trećoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 13.02.2006. godine, Komisija je prihvatila rezultate pregovora i predlog komisije za pregovore da se sa jedinim ponuđačem zaključi Ugovor i donela Odluku o odobravanju zaključivanja Ugovora o prodaji 70% društvenog kapitala preduzeća DP "SRBIJAAUTOPUT", Beograd sa jedinim ponuđačem: Konzorcijumom preduzeća PZP"NIŠ"a.d. iz Niša i "EUROPARK" d.o.o. iz Beograda
Архива

Друштво за изградњу и одржавање аутопутева СРБИЈААУТОПУТ доо Београд

Локација:

Београд

Делатност:

Изградња путева и аутопутева

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива