Potpisan ugovor za "Ukras" iz Bele Palanke

04. мај. 2005.
Predstavnici Agencije za privatizaciju i predstavnici kupca Konzorcijuma kojeg čine: SZTR "Drvoprom", Guševac i fizičko lice Jozo Jukić iz Nirnberga, Nemačka potpisali su dana 25.04.2005. godine Ugovor o prodaji 70% društvenog kapitala preduzeća "Ukras", Bela Palanka.

Osnovni elementi Ugovora su:

1. Prodajna cena u iznosu od 70.000 eura
2. Petogodišnji investicioni program u vrednosti od 501.000 eura
3. Kupac je buzuslovno prihvatio minimalne obaveze iz socijalnog programa.

Na javnom tenderu za "Ukras", Bela Palanka koji je objavljen 23.11.2004. godine pristigla je jedna ponuda za kupovinu 70% društvenog kapitala subjekta privatizacije i to od Konzorcijuma kojeg čine: SZTR "Drvoprom", Guševac i fizičko lice Jozo Jukić iz Nirnberga, Nemačka.

Na drugoj sednici Tenderske komisije održanoj dana 23.02.2005. godine Komisija je donela Odluku o započinjanju pregovora sa jedinim ponuđačem.

Ministarstvo privrede je dana 07.03.2005. godine donelo Rešenje o obrazovanju tročlane Komisije za pregovore.

Komisija za pregovore je posle tri održane sednice donela Odluku o odobravanju zaključivanja Ugovora o prodaji društvenog kapitala preduzeća "Ukras", Bela Palanka sa jedinim ponuđačem.

Na trećoj sednici Tenderske komisije, održanoj dana 13.04.2005. godine, Komisija je prihvatila rezultate pregovora i predlog Komisije za pregovore da se sa jedinim ponuđačem zaključi Ugovor i jednoglasno donela Odluku o odobravanju zaključivanja Ugovora o prodaji 70% društvenog kapitala preduzeća "Ukras", Bela Palanka sa jedinim ponuđačem - Konzorcijumom kojeg čine SZTR "Drvoprom", Glušac i fizičko lice Jozo Jukić iz Nirnberga, Nemačka.
Стечај

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ИЗРАДУ НАМЕШТАЈА ОД ДРВЕТА УКРАС БЕЛА ПАЛАНКА, СРПСКИХ ВЛАДАРА 92 - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Бела Паланка

Делатност:

Производња осталог намештаја

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива