Saopštenje za javnost

14. апр. 2004.
Nakon što je novo rukovodstvo Agencije za privatizaciju, na čelu sa novim direktorom Brankom Pavlovićem, preuzelo dužnost, Agencija za privatizaciju nesmetano i bez prekida nastavlja sa sprovođenjem procesa privatizacije, u skladu sa Zakonom o privatizaciji i ostalim pravnim aktima.

Novo rukovodstvo Agencije održaće u sredu, 14. aprila 2004. godine, sastanak sa predstavnicima nevladine organizacije Liga za zaštitu privatne svojine, u cilju boljeg međusobnog razumevanja i obezbeđivanja daljeg nesmetanog odvijanja javnih aukcija za prodaju društvenih preduzeća.

Agencija za privatizaciju i Ministarstvo privrede Vlade Republike Srbije naglašavaju da se posebno vodi računa o tome da se prodajom preduzeća ni na koji način ne ugrožavaju prava ranijih vlasnika, odnosno da njihova prava prema privatnom kupcu budu ista kao što su bila prava i prema društvenom preduzeću koje se prodaje.

U svom budućem radu, Agencija za privatizaciju će obezbediti nesmetano odvijanje aukcija, uz poštovanje obaveze prisustva javnosti.
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива