Poziv za agente - Zmaj procesna oprema

13. нов. 2003.
Na osnovu Odluke Skupštine Industrije poljoprivrednih mašina "Zmaj" a.d. Beograd o prodaji dela imovine od 16.04.2003. godine, Rešenja Agencije za privatizaciju Republike Srbije broj 352-2406-3 DS/01 od 24.06.2003. godine o davanju saglasnosti za prodaju imovine, Ugovora o punomoćju zaključenog između Industrije poljoprivrednih mašina "Zmaj" a.d. Beograd i Agencije za privatizaciju Republike Srbije, Agencija za privatizaciju Republike Srbije objavljuje:

JAVNI POZIV ZA PRODAJNE AGENTE
- SALES AGENTS -
za prodaju dela imovine Preduzeća IPM "ZMAJ" AD
Zemun - Beograd
- Fabrike procesne opreme -
putem javne prodaje - licitacije


1. Agencija za privatizaciju Republike Srbije poziva sva zainteresovana pravna i fizička lica da učestvuju u procesu prodaje dela imovine Preduzeća IPM "ZMAJ" AD Zemun - Beograd - Fabrike procesne opreme putem javne prodaje - licitacije koja će biti održana 26. decembra 2003. godine u prostorijama Agencije za privatizaciju, ul.Terazije 23, Beograd sa početkom u 11:00 časova na taj način što će pronaći potencijalne investitore - učesnike na javnoj prodaji - licitaciji i starati se da dođe do zaključenja kupoprodajnog ugovor između Preduzeća IPM "Zmaj" AD Zemun - Beograd i kupca za imovinu koja je predmet javne prodaje.

2. Prodajni agenti dužni su da se najkasnije dva dana pre održavanja javne prodaje prijave Agencije (Komisiji za javnu prodaju), navodeći podatke svog klijenta, uz dostavu pismene potvrde o zastupanju potpisane od strane klijenata. Prodajni agenti koji propuste da se prijave u navedenom roku neće biti tretirani kao relevantni.

3. Prodajnom agentu, čiji klikent bude proglašen kupcem na javnoj prodaji i potpiše kupoprodajni ugovor, biće kao naknada za izvršenu uslugu isplaćen, iz sredstava ostvarenih prodajom, iznos od 10% razlike od početne cene i cene koja bude izlicitirana na javnoj prodaji - licitaciji. Agencija za privatizaciju ni Preduzeće IPM "ZMAJ" AD neće imati nikakvih obaveza prema ostalim agentima.

4. Jedan prodajni agent, bilo da se radi o fizičkom ili pravnom licu, može imati neograničen broj klijenata.

5. Prodajni agent nema pravo na naknadu iz tačke 3. ovog oglasa ako bude proglašen kupcem.

6. Informacioni dokument za prodajne agente koji detaljno opisuje imovinu koja se prodaje može se preuzeti sa internet adrese www.priv.yu/agenti, ili lično u prostorijama Agencije za privatizaciju, Centar za restrukturiranje, Trg Nikole Pašića 5/VI sprat. Kontakt osoba je Aleksandar Velkovski, rukovodilac projekta, telefon 011/30-25-700, e-mail: agent@priv. Преузмите
Архива

ИНДУСТРИЈА ПОЉОПРИВРЕДНИХ МАШИНА ЗМАЈ АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, БЕОГРАД (ЗЕМУН)

Локација:

Београд

Делатност:

Производња машина за пољопривреду и шумарство

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива