Banka POŠTANSKA ŠTEDIONICA vrši promenu podataka u vezi sa besplatnim akcijama

29. дец. 2009.
Agencija za privatizaciju, počev od 14. decembra 2009, više ne sprovodi promene podataka u prijavama za besplatne akcije. Sve izmene podataka građani će moći da izvrše u ekspoziturama Banke Poštanska štedionica, a.d., počev od 6. januara 2010. godine.
Građanima koji su stekli status nosioca prava na besplatne akcije i novčanu naknadu, a kojima je račun koji su naveli prilikom prijavljivanja za besplatne akcije ugašen, blokiran ili iz bilo kog drugog razloga sporan, automatski će, besplatno, biti otvoren novi račun u Banci Poštanska štedionica, a.d.. I druge promene podataka u vezi sa besplatnim akcijama (prezime, adresa, matični broj) kao i sprovođenje nasledstava, obavljaće se takođe u ekspoziturama Banke Poštanska štedionica, a.d.
Kako je već najavljeno, od 6. januara 2010. godine građani koji su stekli status nosioca prava na besplatne akcije i novčanu naknadu, moći će na šalterima pošta i u svim ekspoziturama Banke Poštanska štedionica, a.d. da dobiju Potvrdu o posedovanju besplatnih akcija Naftne industrije Srbije (ukupno pet akcija, nominalne vrednosti 2500 dinara), kao i da podignu novčanu naknadu u iznosu od 1.700 dinara (ukoliko je prilikom prijavljivanja unet novčani račun u Banci Poštanska štedionica a.d., a ne nekoj drugoj poslovnoj banci).
Svi zainteresovani građani na sajtovima www.priv.rs i www.besplatneakcije.rs mogu proveriti da li su stekli pravo na akcije i novčanu nadoknadu, kao i broj akcija koje su im dodeljene.
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива