Produženje poka za prikupljanje pisama o zainteresovanosti

04. сеп. 2006.

Preduzeće za vodne puteve "IVAN MILUTINOVIĆ"-PIM AD Beograd

Republika Srbija

Produženje poka za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za angažovanje finansijskog savetnika za restrukturiranje i privatizaciju preduzeća:
Preduzeće za vodne puteve "IVAN MILUTINOVIĆ"-PIM AD Beograd
u restrukturiranju



Vladi Srbije (u daljem tekstu: VS), odobrena je donacija od strane Evropske agencije za rekonstrukciju (u daljem tekstu: EAR), koju će administrirati Svetska Banka (u daljem tekstu: SB), sa ciljem ubrzavanja procesa privatizacije, restrukturiranja i stečaja preduzeća u društvenoj i državnoj svojini (DP), u skladu sa odredbama Zakona o privatizaciji kao i Zakona o stečaju.

VS namerava da iskoristi deo ovih sredstava za finansiranje usluga Finansijskog savetnika koji će biti angažovan za restrukturiranje i privatizaciju Preduzeća "Ivan Milutinović"-PIM:

Preduzeće je 09. marta 1951. godine upisano u Registar državnih preduzeća od opštedruštvenog značaja kod Ministarstva za finansije pod nazivom : Preduzeće za regulisanje, građenje i održavanje plovnih puteva "Dunav", a 28.aprila 1952. godine promenilo naziv u Preduzeće za vodne puteve "Ivan Milutinović" – PIM, A.D. Beograd. Преузмите
ПИМ ад
Приватизација

ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА ВОДНЕ ПУТЕВЕ ИВАН МИЛУТИНОВИЋ-ПИМ АД БЕОГРАД (САВСКИ ВЕНАЦ)

Локација:

Београд

Делатност:

Изградња хидротехничких објеката

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива