Obaveštenje povodom postupka privatizacije DP "Mitros" iz Sremske Mitrovice

17. феб. 2004.
Na tender za prodaju DP "Mitros", Sremska Mitrovica, u roku propisanom za podnošenje ponuda, pristigla je jedna ponuda – ponudu je dostavio konzorcijum preduzeća "Pro Bekom", "Krmivo Produkt" i "C Market".

Nakon toga, a na osnovu člana 21. Uredbe o prodaji kapitala i imovine javnim tenderom, ministar za privredu i privatizaciju doneo je rešenje o obrazovanju Komisije za pregovore sa jedinim učesnikom javnog tendera za DP "Mitros", Sremska Mitrovica. Ponuda konzorcijuma koja je bila predmet pregovora sastojala se iz sledećih elemenata: cena 3 evra, investicije 5.400.000 evra u prvoj godini, prihvaćeni minimalni zahtevi socijalnog programa i predložen dodatni program za radnike koji napuste preduzeće i započnu sopstveni posao.

S obzirom na to da je postojanje važeće Garancije za učešće na javnom tenderu neophodan uslov nastavka pregovora, Agencija za privatizaciju je obavestila ponuđača (sve članove konzorcijuma) da je potrebno produžiti Garanciju za učešće na javnom tenderu za dodatnih 90 dana. Ponuđač je takođe obavešten da će, ukoliko do navedenog roka ne postupi po ovom zahtevu, tender biti proglašen neuspelim.

Kako ponuđač do predviđenog roka nije dostavio Agenciji traženu Garanciju, javni tender za preduzeće DP "Mitros" iz Sremske Mitrovice proglašava se neuspelim.
Архива

Предузеће МИТРОС индустријска кланица и фабрика конзерви

Локација:

Сремска Митровица

Делатност:

Производња месних прерађевина

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива