Saopštenje sa 290. javne aukcije održane 23. decembra 2011.

23. дец. 2011.
Dana 23.12.2011. godine, s početkom u 11:00 časova, u organizaciji Agencije za privatizaciju bila je zakazana 290. po redu Javna aukcija za koju dajemo sledeće saopštenje:
 
 
 
NEUSPEŠNE AUKCIJE
 
 
1. JAT-KETERING društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju avio obroka, SURČIN – proglašena jeneuspešnom.
 
2. Društvo sa ograničenom odgovornošću za hotelske usluge "JAT APARTMANI KOPAONIK"- proglašena jeneuspešnom.
 
3. Veterinarska ustanova za sakupljanje, preradu i uništavanje leševa životinja i drugih otpadaka životinjskog porekla GLUTIN - proglašena je neuspešnom.
 
 
 
NEUSPEŠNE LICITACIJE
 
1. Licitacija: ZA KUPOVINU DELA NEPOKRETNE  IMOVINE HOLDING KOMPANIJE ZA FINANSIJSKI INŽENjERING, TRGOVINU I USLUGE FOND INEKS INTEREKSPORT A.D., BEOGRAD - u restrukturiranju, POSLOVNE ZGRADE ZA KOJU NIJE UTVRĐENA DELATNOST U BAČKOM BREGU, Sombor - proglašena jeneuspešnom.
 
 
2. Licitacija: ZA KUPOVINU DELA NEPOKRETNE  IMOVINE HOLDING KOMPANIJE ZA FINANSIJSKI INŽENjERING, TRGOVINU I USLUGE FOND INEKS INTEREKSPORT A.D., BEOGRAD - u restrukturiranju,FRI ŠOPA NA GRANIČNOM PRELAZU GRADINA, Dimitrovgrad - proglašena jeneuspešnom.
 
3. Licitacija: ZA KUPOVINU DELA NEPOKRETNE I POKRETNE IMOVINE RAŠKA HOLDING KOMPANIJE NOVI PAZAR AD u restrukturiranju, u viđenom stanju, koja se nalazi u Novom Pazaru, ul. Dimitrija Tucovića br. 2 - ZGRADA ŠPULERAJA - proglašena jeneuspešnom.
 
 
0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива