Doneta odluka o otpočinjanju pregovora za preduzeće Ravnaja AD, u restrukturiranju, Mali Zvornik

07. феб. 2011.

Druga sednica Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 70,26277% registrovanog kapitala Preduzeća za proizvodnju građevinskog materijala «Ravnaja» a.d., Mali Zvornik - u restrukturiranju, održana je 07. februara 2011. godine.

 
Članovi Tenderske komisije odobrili su Odluku Agencije za privatizaciju o oceni ponude jedinog ponuđača na tenderu i doneli Odluku o otpočinjanju pregovora sa jedinim ponuđačem,Konzorcijumomkoji čine «INTER-KOP» d.o.o. Mišar i «MBA Miljković» d.o.o., Beograd.
U skladu sa članom 21 Uredbe o prodaji kapitala i imovine javnim tenderom («Službeni glasnik RS» br. 45/01, 59/03, 110/03, 52/05, 126/07, 96/08, 107/08 i 98/09), u roku od sedam dana od donošenja odluke Tenderske komisije o otpočinjanju pregovora sa jedinim učesnikom na tenderu, biće formirana Komisija za pregovore.
Rok za okončanje pregovora je 60 dana od obrazovanja Komisije za pregovore.
Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:
·         G-din Dušan Vuković, predsednik Tenderske komisije, načelnik odeljenja u Sektoru za upravljanje procesom privatizacije i restrukturiranja u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik republičkih organa;
·         G-din Damjan Pavlov, zamenik predsednika Tenderske komisije, sekretar Društva za proizvodnju građevinskog materijala «Ravnaja» a.d., Mali Zvornik - u restrukturiranju, kao predstavnik subjekta privatizacije- nije prisustvovao II sednici Tenderske komisije;
·         G- din Mitar Vimić, član, predstavnik Opštine Mali Zvornik, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
·         G-đa Biljana Lukić, član, savetnik u Sektoru za upravljanje privatizacijom i restrukturiranjem u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
·         G-đa Vesna Jurošević, član, savetnik u Sektoru za upravljanje privatizacijom i restrukturiranjem u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa.
·         G-din Aleksandar Milunović, član, savetnik u Sektoru za upravljanje privatizacijom i restrukturiranjem u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa.
·         G-din Jovan Antonić, član Samostalnog Sindikata Preduzećaza proizvodnju građevinskog materijala «RAVNjA» a.d. Mali Zvornik - u restrukturiranju, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije.
Акционарски фонд

ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДЊУ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА РАВНАЈА АД, МАЛИ ЗВОРНИК - У ПРИНУДНОЈ ЛИКВИДАЦИЈИ

Локација:

Мали Зворник

Делатност:

Производња креча и гипса

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива