Izmena javnog poziva za učešće na javnoj licitaciji za kupovinu nepokretne imovine akconarskog društva za proizvodnju i promet elektro opreme i električnih instalacija "ZASTAVA ELEKTRO" u restrukturiranju, Rača

01. апр. 2010.

Šifra prodaje: R-090410-3388

Agencija za privatizaciju objavljuje


IZMENU JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE NA JAVNOJ LICITACIJI ZA KUPOVINU NEPOKRETNE IMOVINE AKCONARSKOG DRUŠTVA ZA PROIZVODNjU I PROMET ELEKTRO OPREME I ELEKTRIČNIH INSTALACIJA "ZASTAVA ELEKTRO" U RESTRUKTURIRANjU, RAČA

Šifra prodaje: R-090410-33881. Javni poziv za učešće na javnoj licitaciji za kupovinu nepokretne imovine Akcionarskog društva za proizvodnju i promet elektro opreme i električnih instalacija "ZASTAVA ELEKTRO" u restrukturiranju, Rača, objavljen dana 01.03.2010. godine u dnevnom listu "Politika", menja se u delu koji se odnosi na podnošenje prijava za učešće na javnom nadmetanju.

2. U tački 6. Javnog poziva

menja se prvi stav, tako da glasi

"Prijava se podnosi na adresu Agencije za privatizaciju, Terazije 23, Beograd, do dana 06.04.2010. godine u 16:30 časova."

3. Agencija zadržava pravo da izmeni datume, rokove i/ili uslove iz Javnog poziva, i ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualne troškove ili štete koje su takve izmene prouzrokovale Učesnicima.

4. Svi ostali podaci, datumi, rokovi i uslovi iz Javnog poziva ostaju nepromenjeni.
ЗАСТАВА ЕЛЕКТРО АД РАЧА - У СТЕЧАЈУ
Стечај

Акционарско друштво ѕа производњу и промет електро опреме и електричних инсталација ЗАСТАВА ЕЛЕКТРО Рача - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Рача

Делатност:

Производња електричне и електронске опреме за моторна возила

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива