Potpisan Ugovor o prodaji 31.066 akcija u vlasništvu Akcijskog fonda i Fonda PIO, što predstavlja 40.20552% ukupnog kapitala privrednog društva: Specijalizovano zavarivačko privredno društvo "Zavarivač" a.d., Vranje

30. дец. 2008.
Dana 30. decembra 2008. godine, predstavnici Akcijskog fonda Republike Srbije I Agencije za privatizaciju su sa ovlašćenim predstavnikom Kupca - Konzorcijum koga čine četiri pravna lica: "Galeb Group" d.o.o. iz Šapca, "Galeb FSU" a.d. iz Beograda, "Zimpa" a.d. iz Uba i "Bjn financial" d.o.o. iz Beograda i 16 fizičkih lica, i to: Ljiljane Vasiljević iz Vranja, Slobodana Mitrovića iz Vranja, Milorada Ristića iz Beograda, Dejana Cincovića iz Vranja, Radivoja Stojkovića iz Belotinca, Nikole Filipovića iz Vranja, Vesne Đorđević iz Vranja, Zorana Stankovića iz Vranja, Milorada Cvetkovića iz Vranja, Gorana Lazarevića iz Vranja, Srećka Ristića iz Vranja, Predraga Aleksića iz Vranja, Slađana Markovića iz Vranja, Zorana Mitića iz Vranja, Brankice Aleksić iz Vranja i Predraga Stamenkovića iz Vranja, potpisali Ugovor o prodaji 31.066 akcija u vlasništvu Akcijskog fonda i Fonda PIO, što predstavlja 40.20552% ukupnog kapitala privrednog društva: Specijalizovano zavarivačko privredno društvo "Zavarivač" a.d., Vranje, Radnička 7.
Osnovni elementi Ugovora su sledeći:
  1. Cena po akciji u iznosu od 25,20 EUR
  2. Izjava o otkupu svih ponuđenih akcija
  3. Bezuslovno prihvaćene Minimalne obaveze Socijalnog programa


Na javnom tenderu za prodaju Specijalizovanog zavarivačkog privrednog društva "Zavarivač" a.d., Vranje, Radnička 7, koji je objavljen dana 09. maja 2008. godine, dostavljena je jedna ponuda od strane ponuđača:

- Konzorcijum četiri pravna lica: "Galeb Group" d.o.o. iz Šapca, "Galeb FSU" a.d. iz Beograda, "Zimpa" a.d. iz Uba i "Bjn financial" d.o.o. iz Beograda i 16 fizičkih lica, i to: Ljiljane Vasiljević iz Vranja, Slobodana Mitrovića iz Vranja, Milorada Ristića iz Beograda, Dejana Cincovića iz Vranja, Radivoja Stojkovića iz Belotinca, Nikole Filipovića iz Vranja, Vesne Đorđević iz Vranja, Zorana Stankovića iz Vranja, Milorada Cvetkovića iz Vranja, Gorana Lazarevića iz Vranja, Srećka Ristića iz Vranja, Predraga Aleksića iz Vranja, Slađana Markovića iz Vranja, Zorana Mitića iz Vranja, Brankice Aleksić iz Vranja i Predraga Stamenkovića iz Vranja.

Na trećoj sednici Tenderske komisije, koja je održana dana 25. decembra 2008. godine. godine, članovi Tenderske komisije doneli su Odluku kojom se prihvata predlog Komisije za pregovore i odobrava zaključivanje Ugovora o prodaji 31.066 akcija u vlasništvu Akcijskog fonda i Fonda PIO, što predstavlja 40.20552% ukupnog kapitala privrednog društva: Specijalizovano zavarivačko privredno društvo "Zavarivač" a.d., Vranje, Radnička 7 sa jedinim ponuđačem na tenderu - Konzorcijum četiri pravna lica: "Galeb Group" d.o.o. iz Šapca, "Galeb FSU" a.d. iz Beograda, "Zimpa" a.d. iz Uba i "Bjn financial" d.o.o. iz Beograda i 16 fizičkih lica, i to: Ljiljane Vasiljević iz Vranja, Slobodana Mitrovića iz Vranja, Milorada Ristića iz Beograda, Dejana Cincovića iz Vranja, Radivoja Stojkovića iz Belotinca, Nikole Filipovića iz Vranja, Vesne Đorđević iz Vranja, Zorana Stankovića iz Vranja, Milorada Cvetkovića iz Vranja, Gorana Lazarevića iz Vranja, Srećka Ristića iz Vranja, Predraga Aleksića iz Vranja, Slađana Markovića iz Vranja, Zorana Mitića iz Vranja, Brankice Aleksić iz Vranja i Predraga Stamenkovića iz Vranja.

ЗАВАРИВАЧ АД
Стечај

СПЕЦИЈАЛИЗОВАНО ЗАВАРИВАЧКО ПРИВРЕДНО ДРУШТВО ЗАВАРИВАЧ АД ВРАЊЕ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Врање

Делатност:

Производња металних конструкција и делова конструкција

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива