Održana Prva sednica Tenderske komisije za Specijalizovano zavarivačko privredno društvo "Zavarivač" a.d, Vranje

28. авг. 2008.
Prva sednica Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 31.066 akcija oznake CFI-kod: ESVUFR, ISIN-broj: RSZAVRE49684, nominalne vrednosti 3.000,00 dinara u vlasništvu Akcijskog fonda i Fonda Pio, što predstavlja 40.20552% ukupnog kapitala privrednog društva: Specijalizovano zavarivačko privredno društvo "Zavarivač" a.d., Vranje, Radnička 7, započeta je 11. avgusta 2008. godine.

Na sednici je konstatovano da su Tendersku dokumentaciju otkupila 2 učesnika na tenderu: "NP CO" d.o.o, Beograd i "Galeb Group" d.o.o, Šabac.

Tenderska komisija je utvrdila da je, do Krajnjeg roka za podnošenje ponuda, 31. jula 2008. godine, do 16:30 časova po beogradskom vremenu, pristigla jedna ponuda i to od strane Konzorcijuma četiri pravna lica: "Galeb Group" d.o.o. iz Šapca, "Galeb FSU" a.d. iz Beograda, "Zimpa" a.d. iz Uba i "Bjn financial" d.o.o. iz Beograda i 16 fizičkih lica, i to: Ljiljane Vasiljević iz Vranja, Slobodana Mitrovića iz Vranja, Milorada Ristića iz Beograda, Dejana Cincovića iz Vranja, Radivoja Stojkovića iz Belotinca, Nikole Filipovića iz Vranja, Vesne Đorđević iz Vranja, Zorana Stankovića iz Vranja, Milorada Cvetkovića iz Vranja, Gorana Lazarevića iz Vranja, Srećka Ristića iz Vranja, Predraga Aleksića iz Vranja, Slađana Markovića iz Vranja, Zorana Mitića iz Vranja, Brankice Aleksić iz Vranja i Predraga Stamenkovića iz Vranja.

Na sednici je otvorena kvalifikaciona dokumentacija.

Zamenik predsednika Tenderske komisije je, nakon otvaranja kvalifikacione dokumentacije, proglasio prekid prve sednice Tenderske komisije, dok savetnik ne izvrši ocenu kvalifikacione dokumentacije i utvrdi da li Ponuđač ispunjava kvalifikacione uslove definisane Javnim pozivom i Uputstvom za ponuđače.

Imajući u vidu utvrđenu kvalifikovanost Ponuđača, dana 28. avgusta 2008. godine, na drugom nastavku Prve sednice Tenderske komisije, obavljeno je konačno javno otvaranje ponuda jedinog Ponuđača.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) Predsednik Tenderske komisije:
- Mišela Nikolić, pomoćnik ministra, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

b) Zamenik predsednika Tenderske komisije:
- Srboljub Vasiljević, generalni direktor, SZP "Zavarivač" ad Vranje, kao predstavnik subjekta privatizacije;

c) Članovi Tenderske komisije:
- Dragan Spirić, član Opštinskog veća, Opština Vranje, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
- Vesna Paunović, rukovodilac grupe, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
- Steva Rac, predsednik Samostalnog sindikata, SZP "Zavarivač" ad, Vranje, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije;

Agencija za privatizaciju će otvorenu ponudu oceniti u roku od najviše 30 dana posle javnog otvaranja ponuda.

Zvanični rezultati tendera biće objavljeni nakon druge sednice Tenderske komisije, koja će u skladu sa pravilima tendera biti održana nakon okončanja postupka ocene ponuda.
ЗАВАРИВАЧ АД
Стечај

СПЕЦИЈАЛИЗОВАНО ЗАВАРИВАЧКО ПРИВРЕДНО ДРУШТВО ЗАВАРИВАЧ АД ВРАЊЕ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Врање

Делатност:

Производња металних конструкција и делова конструкција

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива