Objavljen Javni poziv za Prvu Petoletku

17. јул. 2008.
OBJAVLjEN JAVNI POZIV ZA PRVU PETOLETKU


Agencija za privatizaciju objavila je danas Javni poziv za učešće na tenderu radi zajedničke prodaje kapitala Holding preduzeća Industrija hidraulike i pneumatike "Prva Petoletka" a.d. Trstenik i njegovih zavisnih društava.

Javni poziv je objavljen u dnevnom listu "Politika" dok će u petak, 18. jula, Javni poziv biti objavljen i u časopisu "Financial Times". U sastavu Holdinga, nalazi se 13 zavisnih društava čiji kapital se nudi na prodaju.

Krajnji rok za podnošenje konačnih obavezujućih ponuda je 15. oktobar 2008. godine, a kao preduslov za dostavljanje ponuda, učesnici na tenderu će morati da uplate depozit ili dostave licitacionu garanciju, i to u vrednosti od 200 hiljada evra.

Jedan od uslova za podnošenje ponuda na tenderu je i taj da se zainteresovani ponuđač bavi proizvodnjom i/ili prometom kamiona i specijalnih vozila i/ili proizvodnjom delova i pribora za motorna vozila i/ili proizvodnjom karoserija za motorna vozila i/ili proizvodnjom metalnih proizvoda i/ili proizvodnjom mašina i uređaja i/ili trgovinom mašinama, uređajima i priborom najmanje 3 poslednje poslovne godine u kontinuitetu i da je ostvario poslovni prihod od najmanje 40 miliona evra u poslednjoj okončanoj poslovnoj godini.

Svi ostali detalji iz Javnog poziva dostupni su na internet adresi Agencije za privatizaciju www.priv.rs.
Холдинг предузеће ИХП Прва петолетка ад
Стечај

ХОЛДИНГ ПРЕДУЗЕЋЕ ИНДУСТРИЈА ХИДРАУЛИКЕ И ПНЕУМАТИКЕ ПРВА ПЕТОЛЕТКА АД, ТРСТЕНИК - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Трстеник

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива