Održana Prva sednica Tenderske komisije DOO "Jugoterm Merošina", Mramorsko brdo

30. мај. 2008.
Održana Prva sednica Tenderske komisije Društva sa ograničenom odgovornošću
"Jugoterm Merošina", Mramorsko brdo


Prva sednica Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 70% od ukupno registrovanog društvenog kapitala Društva sa ograničenom odgovornošću "Jugoterm Merošina", Mramorsko brdo, započeta je dana 22. maja 2008. godine. Prvi nastavak Prve sednice Tenderske komisije i javno otvaranje pristiglih ponuda za kupovinu 70% od ukupno registrovanog društvenog kapitala Društva sa ograničenom odgovornošću "Jugoterm Merošina", Mramorsko brdo, održan je dana 30. maja 2008. godine.

Na sednici je konstatovano da su Tendersku dokumentaciju otkupila 2 učesnika na tenderu: "EKSTRA – PET" d.o.o., Beograd, Srbija i "MBA Miljković" d.o.o., Novi Beograd, Srbija.

Do krajnjeg roka za podnošenje ponuda, 24. aprila 2008. godine do 16:30 časova po lokalnom vremenu, pristigle su dve ponude i to od:

  1. "EKSTRA – PET" d.o.o., Beograd, Srbija
  2. "MBA Miljković" d.o.o., Novi Beograd, Srbija


Na osnovu izvršene analize kvalifikacione i dodatne dokumentacije oba Ponuđača na tenderu i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je konstatovala da oba Ponuđača ispunjavaju kvalifikacione uslove, definisane Javnim pozivom i Uputstvom za ponuđače, čime su se stekli uslovi za otvaranje finansijskih ponuda.

Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja ponuda izvršiti ocenu ponuda Ponuđača. Ocena ponuda će biti prezentovana članovima Tenderske komisije na sledećoj sednici Tenderske komisije.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

  1. Predsednik Tenderske komisije:

    Dejan Mladenović, diplomirani ekonomista, savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

  2. Zamenik predsednika Tenderske komisije:

    Verica Vasić, diplomirani pravnik, rukovodilac pravnih i opštih poslova DOO "Jugoterm Merošina", Mramorsko brdo, kao predstavnik subjekta privatizacije;

  3. Članovi Tenderske komisije :

    Goran Mikić, diplomirani ekonomista, predsednik opštine Merošina, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta;

    Gordana Morača, diplomirani ekonomista, savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

    Milivoje Stanković, VŠS, elektroinženjer, rukovodilac službe za razvoj i održavanje i predsednik sindikalne organizacije DOO "Jugoterm Merošina", Mramorsko brdo, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije.
Архива

Друштво са ограниченом одговорношћу ЈУГОТЕРМ

Локација:

Мерошина

Делатност:

Производња котлова и радијатора за централно грејање

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива