Prva sednica tenderske komisije za "ŠUMADIJALEK" AD, Čačak

27. јун. 2007.
Prva sednica Tenderske komisije koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 70% društvenog kapitala Akcionarskog društva za promet lekova i druge robe "Šumadijalek" ad, Čačak, što predstavlja 68,25% ukupnog registrovanog kapitala subjekta privatizacije, otpočela je dana 14. maja 2007. godine. Nastavak Prve sednice i konačno javno otvaranje ponuda za kupovinu kapitala Akcionarskog društva za promet lekova i druge robe "Šumadijalek" ad, Ćačak, obavljeno je dana 26. juna 2007. godine.

Na sednici je konstatovano da je Tendersku dokumentaciju otkupilo pet potencijalnih investitora: "Nelt Co" d.o.o. Beograd, "Lilly drogerie" a.d. Beograd, "Habit Pharm" a.d. Ivanjica, "Veterin" s.a. Atina, Grčka i "Moriza company limited" Limassol Kipar.

Konstatovano je da su u predviđenom roku, do 04. maja 2007. godine, dostavljene tri ponude i to od strane učesnika na tenderu: "Veterin" s.a. Atina, Grčka, "Habit Pharm" a.d. Ivanjica i "Nelt Co" d.o.o. Beograd.

Na osnovu izvršene analize kvalifikacione i dodatne dokumentacije i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je utvrdila da sva tri ponuđača na tenderu ispunjavaju kvalifikacione uslove iz Javnog poziva za kupovinu 68,25% ukupnog registrovanog kapitala Akcionarskog društva za promet lekova i druge robe "Šumadijalek" ad, Čačak, nakon čega je izvršeno otvaranje ponudа.

Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja ponuda izvršiti ocenu ponuda, koja će biti prezentovana članovima Tenderske komisije na sledećoj sednici Tenderske komisije.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) Predsednik Tenderske komisije:
  • G-đa Ružica Nikolić, pomoćnik ministra u Ministarstvu zdravlja, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

b) zamenik predsednika Tenderske komisije:
  • G-din Živojin Obradović, generalni direktor Akcionarskog društva za promet lekova i druge robe "Šumadijalek" ad, Čačak, kao predstavnik subjekta privatizacije;


v) članovi Tenderske komisije:
  • G-đa Milena Bralović, šef Službe za pravnu pomoć u opštinskoj upravi Opštine Čačak, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
  • G-đa Ljiljana Podunavac - Perković, saradnik u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;
  • G-đa Milka Erić, predsednik Osnovne organizacije sindikata Akcionarskog društva za promet lekova i druge robe "Šumadijalek" ad, Čačak, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije;
Архива

ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ ШУМАДИЈАЛЕК ЧАЧАК - У ПРИНУДНОЈ ЛИКВИДАЦИЈИ

Локација:

Чачак

Делатност:

Трговина на велико фармацеутским производима

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива