Neuspeo postupak prodaje 100% udela u privrednom društvu "ZASTAVA KAMIONI" d.o.o., KRAGUJEVAC

11. јул. 2006.
Javni poziv za učestvovanje u procesu javnog prikupljanja pisanih ponuda za kupovinu 100% udela čiji su vlasnici GRUPA ZASTAVA VOZILA A.D. Kragujevac I IVECO S.p.A, Torino, Italija u privrednom društvu "ZASTAVA KAMIONI" d.o.o., KRAGUJEVAC, objavljen je 13. marta 2006. godine.

Javnim pozivom bio je odredjen 14. april 2006. godine kao Rok za podnošenje Zahteva za otkup prodajne dokumentacije. Rok za podnošenje obavezujućih ponuda bio je 12. maj 2006. godine.

Uzimajući u obzir slabo početno interesovanje, Agencija za privatizaciju je produžavala rokove iz javnog poziva; Rok za podnošenje Zahteva za otkup prodajne dokumentacije zaključno sa 12. junom 2006. godine, kao i Rok za podnošenje obavezujućih ponuda koji je produžen do 29. juna 2006. godine.

Komisija koja prati sprovodjenje postupka prodaje je na svojoj prvoj sednici održanoj 11. jula 2006. godine, konstatovala da do Roka za podnošenje pisanog zahteva za otkup prodajne dokumentacije, 12. juna 2006. godine, na adresu Savetnika i Agencije za privatizaciju nije stigao nijedan zahtev za kupovinu prodajne dokumentacije, a da je Krajnji rok za dostavljanje konačnih pisanih ponuda za kupovinu 100% udela u kapitalu privrednog društva "Zastava kamioni" d.o.o., Kragujevac istekao 29. juna 2006. godine, pa je u skladu sa navedenim činjenicama komisija proglasila postupak prodaje neuspelim.


Komisija koja prati sprovodjenje postupka prodaje je zasedala u sledećem sastavu:

predsednik:

• Sreten Krstić, v.d. direktora ZASTAVA KAMIONI d.o.o.;

članovi:
• Predrag Milovanović, predstavnik sindikata ZASTAVA KAMIONI d.o.o.;
• Milica Vesić, ovlašćeni zastupnik Iveco S.p.A.
ГРУПА ЗАСТАВА ВОЗИЛА - У СТЕЧАЈУ
Стечај

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ХОЛДИНГ, КОНСАЛТИНГ И МЕНАЏМЕНТ ПОСЛОВЕ ГРУПА ЗАСТАВА ВОЗИЛА КРАГУЈЕВАЦ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Крагујевац

Делатност:

Делатност холдинг компанија

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива