Pokretanje postupka restrukturiranja Industrija galovih i tehničkih lanaca, transportnih i skladišnih sistema "FILIP KLjAJIĆ", Kragujevac

03. сеп. 2004.
Na osnovu člana 7. Uredbe o postupku i načinu restrukturiranja preduzeća i drugih pravnih lica ("Službeni glasnik RS", broj 1/02), a u vezi sa Odlukom o pokretanju postupka restrukturiranja broj R-20/04-OD od 23.06.2004. godine, Agencija za privatizaciju

OGLAŠAVA
Pokretanje postupka restrukturiranja
Društvenog preduzeća Industrija galovih i tehničkih lanaca, transportnih i skladišnih sistema "FILIP KLjAJIĆ", Kragujevac, ul. Đure Đakovića br.49.


 1. Agencija za privatizaciju oglašava pokretanje postupka restrukturiranja, Društvenog preduzeća Industrija galovih i tehničkih lanaca, transportnih i skladišnih sistema "FILIP KLjAJIĆ", Kragujevac, ul. Đure Đakovića br.49. radi podnošenja dokaza o potraživanju pravnih i fizičkih lica prema preduzeću.
 2. Osnovni podaci o subjektu privatizacije su:
  1. Firma subjekta Društvenog preduzeća Industrija galovih i tehničkih lanaca, transportnih i skladišnih sistema "FILIP KLjAJIĆ", Kragujevac, ul. Đure Đakovića br.49.
  2. Sedište i adresa: 34000 Kragujevac, Đure Đakovića br.49
  3. matični broj: 07150539
  4. naziv i šifra delatnosti: Proizvodnja veznih elemenata , vučenih proizvoda, lanaca i opruga, 28740
  5. ime i prezime direktora: Milica Andrijević
  6. oblik organizovanja: društveno preduzeće
  7. telefon i faks: 034/332-333, 034/333-712
  8. broj žiro računa: 160-7046-84, Delta banka a.d. Beograd, Filijala Kragujevac

 3. Poverioci preduzeća prijavljuju svoja potraživanja na način propisan članom 8. Uredbe o postupku i načinu restrukturiranja preduzeća i drugih pravnih lica sa stanjem na dan objavljivanja oglasa o pokretanju postupka restrukturiranja u dnevnom listu "Politika".
 4. Prijava potraživanja dostavlja se licu za prijem i kontakt Olgi Srećković, na adresu: Društveno preduzeće Industrija galovih i tehničkih lanaca, transportnih i skladišnih sistema "FILIP KLjAJIĆ", Kragujevac, ul. Đure Đakovića br.49, radnim danom od 7:00 do 15:00 časova lično ili poštom, preporučenom pošiljkom.
 5. Rok za dostavljanje prijave potraživanja prema preduzeću je 30 dana od dana objavljivanja ovog oglasa u "Službenom glasniku Republike Srbije".
 6. Potraživanja koja nisu prijavljena na navedeni način i u navedenom roku, ne mogu se namiriti.
Преузмите
Стечај

ДП Индустрија галових и техничких ланаца, транспортних и складишних система ФИЛИП КЉАЈИЋ

Локација:

Крагујевац

Делатност:

Производња везних елемената и вијчаних машинских производа

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива