Потписан Уговор о продаји Рибарско газдинство АД, Београд

14. окт. 2019.

Шифра поступка: ЈП 3/19

Јавни позив за учешће у поступку јавног прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје имовине субјекта приватизације РИБАРСКО ГАЗДИНСТВО АД, Београд - Продавница Велико Градиште, шифра поступка: JП 3/19, објављен је 28. јуна 2019. године, по почетној цени у износу 14.749,82 евра.

Крајњи рок за достављање пријава био је 9. август 2019. године до 12:00 часова по локалном времену у Републици Србији. До истека рока за достављање пријава пристигла је једна пријава од стране Учесника, ВЕСНА ИЛИЋ ПРЕДУЗЕТНИК СТР СТАРИ АЛАС ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ.

На предлог Комисије за спровођење поступка јавног прикупљања понуда са јавним надметањем, Министарство привреде је дана 17. септембра 2019. године донело Одлуку којом је за купца прогласило ВЕСНА ИЛИЋ ПРЕДУЗЕТНИК СТР СТАРИ АЛАС ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ, матични број: 51939883, у поступку јавног прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје имовине субјекта приватизације РИБАРСКО ГАЗДИНСТВО АД, Београд, шифра поступка: JП 3/19.

Дана 11. октобра 2019. године потписан је Уговор о продаји имовине (Продавница Велико Градиште)   између  субјекта приватизације РИБАРСКО ГАЗДИНСТВО АД, Београд, у својству продавца, и ВЕСНА ИЛИЋ ПРЕДУЗЕТНИК СТР СТАРИ АЛАС ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ, у својству купца, који је истог дана оверен пред Јавним бележником Славицом Јовановић из Великог Градишта под бројем ОПУ: 626-2019, по продајној цени од 16.110,00 евра.

Пре закључења уговора о продаји имовине са проглашеним купцeм, Министарство привреде је прибавило, у складу са Законом о приватизацији и Уредбом о условима, поступку и начину продаје капитала и имовине методом јавног прикупљања понуда са јавним надметањем, мишљење од Министарства финансија - Управе за спречавање прања новца, о непостојању сметњи на страни купца за закључење Уговора.

Акционарски фонд

РИБАРСКО ГАЗДИНСТВО АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, БЕОГРАД (РАКОВИЦА)

Локација:

Београд

Делатност:

Слатководне аквакултуре

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива