Otvorena ponuda za AD "RADIJATOR", Zrenjanin

11. апр. 2007.
Prva sednica Tenderske komisije, koja prati sprovođenje javnog tendera radi prodaje 50,6215% ukupnog registrovanog kapitala Akcionarskog društva za proizvodnju radijatora kotlova i uslužnog liva "Radijator", Zrenjanin započeta je dana 30. marta 2007. godine. Javno otvaranje ponude obavljeno je dana 10. aprila 2007. godine.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) predsednik:
• Mira Prokopijević, diplomirani ekonomista, pomoćnik ministra u Ministarstvu privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

b) članovi:
• Goran Iberajter, diplomirani profesor filozofije, zamenik predsednika opštine Zrenjanin, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije;
• Slobodan Đurić, diplomirani ekonomista, rukovodilac grupe u Ministarstvu privrede kao predstavnik iz reda republičkih organa;
• Jovan Smiljanić, mašinski tehničar predsednik Samostalnog sindikata Akcionarskog društva za proizvodnju radijatora kotlova i uslužnog liva "Radijator", Zrenjanin.

Zamenik predsednika komisije, Budimir Golubović, generalni direktor AD "Radijator", Zrenjanin, kao predstavnik subjekta privatizacije je zbog ranije zakazanih obaveza bio odsutan.

Na sednici je konstatovano da su Tendersku dokumentaciju otkupila dva potencijalna investitora Ljevaonica produkt doo, Mali Zdenci, Hrvatska i Aktiva Sei, Amsterdam, Holandija.

Konstatovano je da je u predviđenom roku, do 23. marta 2007. godine, dostavljena jedna ponuda i to od strane Konzorcijuma "Ljevaonica Bjelovar" doo, Bjelovar - Ljevaonica Produkt doo, Mali Zdenci – Aqua Trgovina, Mali Zdenci, Hrvatska.

Na osnovu izvršene analize kvalifikacione i dodatne dokumentacije i mišljenja savetnika Agencije za privatizaciju, Tenderska komisija je utvrdila da ponuđač ispunjava uslove iz Javnog poziva za kupovinu 50,6215% ukupnog registrovanog kapitala AD "Radijator", Zrenjanin.

Finansijski i pravni savetnici Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja izvršiti ocenu dostavljene ponude, koja će biti prezentovana na narednoj sednici Tenderske komisije.
Архива

AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU RADIJATORA, KOTLOVA I USLUŽNOG LIVA RADIJATOR, BEOGRAD-VRAČAR - U STEČAJU

Локација:

Београд

Делатност:

Производња котлова и радијатора за централно грејање

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива