Potpisan ugovor za Građevinar

04. јун. 2008.
Predstavnici Agencije za privatizaciju su sa ovlašćenim predstavnicima jedinog ponuđača "Irva investicije", d.o.o., Beograd, potpisali dana 04. juna 2008. godine Ugovor o prodaji 100% društvenog kapitala, odnosno 95,424% ukupnog registrovanog kapitala Građevinskog preduzeća "Građevinar" d.o.o. u restrukturiranju, Niš.

Osnovni elementi Ugovora su sledeći:
  1. Prodajna cena u iznosu od EUR 150.000,00;
  2. Investicioni program u vrednosti od EUR 4.000.000,00;
  3. Kupac je prihvatio minimalne obaveze iz socijalnog programa, kao i dodatne elemente socijalnog programa.


Na javnom tenderu za Građevinsko preduzeće "Građevinar" d.o.o. u restrukturiranju, Niš, koji je objavljen dana 03. decembra 2007. godine, dostavljena je jedna ponuda od strane ponuđača:

  • "Irva investicije" d.o.o, Beograd


Na drugoj sednici Tenderske komisije, koja je obrazovana rešenjem Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije, radi praćenja sprovođenja javnog tendera za prodaju 95,424% ukupnog registrovanog kapitala Građevinskog preduzeća "Građevinar" d.o.o. u restrukturiranju, Niš, održanoj dana 03. aprila 2008. godine, Tenderska komisija je odobrila predlog Agencije za privatizaciju i donela Odluku o započinjanju pregovora sa jedinim ponuđačem - "Irva investicije" d.o.o., Beograd, radi zaključenja Ugovora o prodaji.
Стечај

ГРАЂЕВИНСКО ПРЕДУЗЕЋЕ ГРАЂЕВИНАР АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО НИШ - У СТЕЧАЈУ

Локација:

Ниш

Делатност:

Изградња стамбених и нестамбених зграда

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива