Rekordnih 105 paketa na javnom nadmetanju

02. апр. 2008.
Na prvoj prodaji dela imovine stečajnog dužnika JP "Matroz" iz Sremske Mitrovice, koja je održana 01. aprila 2008. godine, Centar za sprovođenje stečajnih postupaka Agencije za privatizaciju, postigao je svojevrsni rekord.

Na pomenutom nadmetanju zahvaljujući odličnoj organizaciji Centra za sprovođenje stečajnih postupaka, ali i saradnji sa bivšim zaposlenima u samom preduzeću, za nešto više od sat vremena, registrovano je 80 učesnika, a potom i prodato 105 paketa imovine stečajnog dužnika, od ukupno 110 koliko je bilo predviđeno oglasom. Za pojedine pakete nadmetalo se i više od četrdeset učesnika.

Naime, od početka rada Centra za sprovođenje stečajnih postupaka, ali i od osnivanja Agencije za privatizaciju, nije zabeleženo javno nadmetanje na kojem je, u jednom danu, registrovan ovoliki broj učesnika, ali i prodat ovako veliki broj paketa.

Ukupna ostvarena cena od prodaje pokretne imovine JP "Matroz" iznosi skoro 30 miliona dinara, u odnosu na početnu koja je iznosila nešto više od 9 miliona dinara.

Преузмите
Стечај

ПРЕДУЗЕЋЕ ЗА РЕЦИКЛАЖУ МЕТАЛНИХ ОТПАДАКА МАТРОЗ ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ БЕОГРАД, ВЛАДИМИРА ПОПОВИЋА 6/307

Локација:

Сремска Митровица

Делатност:

Поновна употреба разврстаних материјала

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива