Otvorene ponude za PIK "Agrounija" društveno preduzeće sa p.o., Inđija

13. мај. 2005.
Prva sednica Tenderske komisije za PIK "Agrounija" DP, Inđija, započeta je 19.04.2005. godine. Nastavak prve sednice se održao 22.04.2005. godine i konačno javno otvaranje pristiglih ponuda za kupovinu 70% društvenog kapitala pomenutog preduzeća obavljeno je 10.05.2005. godine. Konstatovano je da su u predviđenom roku pristigle dve ponude:

1. Preduzeća "MK Commerc" d.o.o., Novi Sad

2. Konzorcijuma preduzeća "Univerzal holding" a.d., Beograd, "Mancoop Agrar" d.o.o., Beograd i "Soko Group" d.o.o., Beograd.

Na sednici je konstatovano da su tendersku dokumentaciju otkupili sledeći potencijalni investitori: "MK Commerc" d.o.o, Novi Sad; "Univerzal holding" a.d., Beograd; "Delta M" d.o.o., Beograd i Agrituristica Lignano S.r.l. iz Italije.

Tenderska komisija je zasedala u sledećem sastavu:

a) predsednik:
• Zoran Knežević, Načelnik odeljenja za agrarne resurse – Sektor za analitiku i agrarnu politiku u Ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao predstavnik iz reda republičkin organa;

b) zamenik predsednika:

• Slavica Marinović, savetnik ministra privrede, kao predstavnik iz reda republičkih organa;

v) članovi:

• Milivoje Petrović, Direktor Preduzeća PIK "Agrounija" DP, Inđija, kao predstavnik subjekta privatizacije;
• Nada Stojmenović, pomoćnik rukovodioca za stočarstvo u PIK "Agrounija", Inđija, kao predstavnik reprezentativnog sindikata subjekta privatizacije;
• Marijan Rističević, predsednik Skupštine opštine Inđija, kao predstavnik lokalne samouprave prema sedištu subjekta privatizacije.

Finansijski i pravni konsultanti Agencije za privatizaciju će u roku od najviše 30 dana od dana otvaranja ponuda izvršiti ocenu ponuda koje su bile predmet otvaranja. Ocena ponuda će biti prezentirana na drugoj sednici Tenderske komisije za preduzeće PIK "Agrounija" DP, Inđija.
Акционарски фонд

ДРУШТВО СА ОГРАНИЧЕНОМ ОДГОВОРНОШЋУ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНУ ПРОИЗВОДЊУ, ТРГОВИНУ И УСЛУГЕ АГРОУНИЈА, ИНЂИЈА

Локација:

Инђија

Делатност:

Гајење жита (осим пиринча), легуминоза и уљарица

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива