Otvorene ponude za VETERINARSKI ZAVOD AD, Zemun

05. дец. 2003.
Tenderska komisija za privatizaciju 70% društvenog kapitala Veterinarskog zavoda AD, Zemun, na Prvoj sednici u četvrtak, 4. decembra 2003. godine, u prostorijama Agencije za privatizaciju, organizovala je javno otvaranje ponuda potencijalnih kupaca ovog društvenog preduzeća. Komisija je konstatovala da su u roku pristigle dve ponude, i to Konzorcijuma zaposlenih u Veterinarskom zavodu AD i Konzorcijuma preduzeća Zekstra d.o.o, Beograd i Bankom d.o.o, Zemun.

U skladu sa zakonskom procedurom, u narednih 30 dana uslediće ocenjivanje ponuda, nakon čega će biti održana Druga sendica Tenderske komisije na kojoj će biti odlučeno koja je od pristiglih ponuda prvorangirana.

Nakon toga Tenderska komisija sa prvorangiranim ponuđačem započinje razgovore o kupovini 70% društvenog kapitala Veterinarskog zavoda.

Tenderska komisija je radila u sledećem sastavu:
  • Čedomir Jovanović, potpredsednik Vlade Republike Srbije, predstavnik Vlade Republike Srbije;
  • Mira Prokopijević, pomoćnik ministra za privredu i privatizaciju, kao predstavnik Vlade Republike Srbije
  • Milica Graovac, direktor Proizvodnje vakcina, seruma i dijagnostičkih sredstava, kao predstavnik Vlade Republike Srbije;
  • Velibor Pešić, pomoćnik načelnika odeljenja za privredu, finansije i društvene delatnosti opštine Zemun, predstavnik lokalne samouprave;
  • Nikola Petković, koordinator marketinga u AD "Veterinarski zavod" Zemun, kao predstavnik subjekta privatizacije.
Акционарски фонд

АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДЊУ ХРАНЕ ЗА ЖИВОТИЊЕ, ВЕТЕРИНАРСКИХ ЛЕКОВА И ВАКЦИНА ВЕТЕРИНАРСКИ ЗАВОД ЗЕМУН БЕОГРАД (ЗЕМУН)

Локација:

Београд-Земун

Делатност:

Производња готове хране за домаће животиње

0

Укупно предузећа у поступку приватизације

0

Предузећа са Јавним позивом у току

0

Предузећа у поступку анализе и припреме јавног позива